Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO je doveo Zeljezaru u minus, sto se od tih ljudi ne naplate! Dosta vise bahatog trosenja novca bh. gradjana i kupovine glasova za naredne izbore nasim novcem! Ima li iko sposoban u opoziciji da podnese tuzbe protiv ovakve bahatosti i rasipnistva vladajucih nacionalista, i koristenja budzetskog novca za kupovine glasova?! Radi li ista ta opozicija, ili samo statira
Xccccc
Zenica je propala kad je potjerala 40 k svojih stanovnika RIP NICO ZE
@asX2 gdje je protjerala,evo kod mene komsije Hrvati zive u zgradi ni dlaka im sa glave nikad nije hvalila.To sto ste pobjegli i mislili da cemo vam raditi isto kao i vi nama pa se odselili u vukojebini i patite za zenicom grdno ste se prevarili
Klasična bosnjacka sadaka
AFERIM
Ma tako i treba, ulažite u Bosanske kompanije, a ne finansirajte štukorsku zločinačku gamad! Borjana Krišto je ukrala 100 hiljada državnih para i dala svom šokačkom društvu "Hrvatska žena Livno" dok naši vrijedni radnici nemaju plaća za mućki crni posao u željezari! Stop finansiranju Hrvatskih zlotvora iz Hercegovine!
Ovo je sadaka. Da je normalno stanje radnici bi bili poštovani, a ne na socijali. Šta posle dva mjeseca, opet da se izdvaja, dok oni glavni kradu?