Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Dzananovic je djubre pravo a ni zena mu nije nista bolja.Izigrava damu kada ide ulicom nosom para nebo a vidi sada kako se u trenu sve okrene.Ako ima obraza nece ni na ulicu izaci.
ima para nema obraza i tačka
ma on je vrh ledenog brijega..inače nije loš lik, iako meni nije ništa sređivao
Ja kaznu za parkiranje moram platiti do naredne registracije, a ove lopine kradu milione i opet pojeo vuk magare, nikom ništa. Ili bude oslobođen ili u najgorem slučaju dobije uslovnu, premještaj sa pozicije nakon godina građe i lopovluka. Do petog koljena familiju obezbijedio! Pravosuđe 0.
nije slušao naređenja.
nahapo se vala
Bakire, Asime, SPASI ME ! Znate vi dobro da ja nisam krao za SEBE !
Hajmo susjed bar na mjesec dana u istražni čisto da se naviknes malo na okruženje.
Ovaj Dzananovic je djubre pravo a ni zena mu nije nista bolja.Izigrava damu kada ide ulicom nosom para nebo a vidi sada kako se u trenu sve okrene.Ako ima obraza nece ni na ulicu izaci.
smijenili ga poslije 4 mjeseca. ne bi ga ni smijenili da mediji nisu pritisli. čekalo bi se fino da se postupak završi. poslušnik šta ćeš
Imai uopste SDA oostenog covjeka na funkciji.Ili su prije bili zatvorski poznanici Alijini poput Safe Orucevica i ostalih ili su uz rat i poslije rata isplivali iz krim miljea pa sad zaimali kule i gradove
nema
Iskreno se pitam da li postoji ijedan direktor javnog preduzeca koji nije zloupotrijebio polozaj u svrhu licnog bogacenja.
Kakav je to način ! Nije što ono reče rahmetli ALija, UZIMAO MITO ZA SEBE ! NEgo za svoju SDA !! I nemoj da mi senko javi iz SDA sa komentarom kad je to ALIJA rekao ? Ja sam svjedok na FTV ! A govorio je za stranačkog lopova Edhema Bičakčića , tada o kakve li slučajnosti direktora i Elektroprivrede ! Gdje krade i njegov kolega dan danas.
"za v.d. izvršnog direktora za opće, kadrovske i pravne poslove Adema Zolja." I tako uleti Zolj u Autoceste...
Eskobar.
Ništa posebno, samo će slijedeći biti originalna kopija ovog bivšeg! Opet će morati raditi, zapošljavati i tendere namještati kako mu SDA naredi! Normala, ništa novo!! Naše je da gledamo i izaberemo stranku koja će sve ovo raditi u ime nacionalnih interesa!!
Sve je to nista puste ih za koji dan na slobodu hapse bez veze ili ih osudi ili ih nehapsi staraju samo sou. Nikad na balkanu bez mita nece funkcionisati mi to imamo u genima to se nemoze vako rijesiti.