Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi u realnom sektoru radimo...radni dani su mi petak, subota, nedjelja, ponedjeljak i utorak ali eto slobodan sam srijedu pa nastavljam opet od četvrtka. Hvala Vladi FBiH što vrši pojačan inspekcijski nadzor, pogotovo u vrijeme praznika.
PREMIJER Novalić se nikada nije trudio da bude popularan i slatkorječiv, već pošten, produktivan i efikasan. Rezultati njegovog rada su jasno vidljivi, a kritike su ostale mrtvo slovo na papiru, uzalud potrošene minute na TV ekranima. Svaki put, bez izuzetka, Novalić je bio u pravu, a njegovi kritičari u krivu. Samo su zbunjivali narod i nanosili štetu. Zato i ovaj put trebamo vjerovati premijeru Novaliću, uzdati se u Vladu FBiH i podržati mjere koje oni predlažu. Bravo Fadile.
@Jimmy McNulty Nisi ti haman mrdno iz Bosne, svud u svijetu se radi za praznike, samo se negdje više negdje manje plaća. To što moraš radit mijenjaj poslodavca, nije ti niko drugi tim osim tebe ak ose ne buniš
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi slike hahahahaha
Visi strucni saradnici su zadovoljni..najaca titula politicki uhljeba.
Ja i ogromna većina građana potpuno vjerujemo Fadilu Novaliću i podržavamo njegove mjere, postupke i preporuke, jer smo se uvjerili da je premijer Novalić pošten i čestit čovjek, te daleko najbolji premijer FBiH od kad postoji taj nivo vlasti. Doveo FBiH do toga da nam više i ne treba MMF, a budžet FBiH 6,7, milijardi KM. Čestitke najpoštenijem i najboljem premijeru Novaliću na dosadašnjem časnom i veoma stručnom radu, koji je preporodio institucije FBiH.
Za 1,maj svi u ''lock down'',jer neće ništa raditi
Prvomajski uranak je kad dođeš na posao, a gazda ti kaže "Uranio, sretan praznik"
Radi ce 1 maj sigurno nije sve bingo i hose od trgovina smjesno a zalosno ljudi rade po 56 sati sedmicno i opet dodje praznik mora se radi eto inspekcije digni te kazne na 20000 km i niko za praznik nece radit fujjj
Ne radim 29, 30, 1, 2, 3 i 4 maj, jer radim za sebe! Može mi se! Hotel sa 5 zvjezdica na Jadranu! Zbogom žohari!
Ima se može se
Glas Naroda 16 Botu sda samo fališ ima li šta realno da kažeš ZAPAMTI SVI POLITIČARI NEKAD NEŠTO URADE DA SE SVIĐA OBIĆNOM ČOVJEKU A KOLIKO URADE STVARI ŠTO NIJE OK TO MNOGI NE/ZNAJU KOLIKO JE BILO KM ZADNJE POVEĆANJE PLATA POLITIČARIMA U FBIH
Nikad mi nece biti jasno zasto 2. Maj
Možemo li ikako spojiti 1. maj s novom godinom?!
Znači plaća tek trećeg,i raduj se 1.maju.
Kako kome, meni je (radio u banci) bila zadnji radni dan u mjesecu, sto bi za ovaj mjesec znacilo petak.
Političari ionako ne rade
Ja i momak idemo za prvi maj jedva cekam da me probije ! Mashallah ☝️🥰
Vecih neradnika na svijetu nema
Eo ja radim drugog i nije sala nazalost
Citavj svijet radi drugog, ne znam od kad ni zasto je neko rekao da je i 2. maj neradni. A vjerovatno je i neradni samo drzavnim ustanovama u BiH, da oni koji su donijeli uredbu mogu uzivati.
Jeste zato sto Njemacka, Austrija itd.. imaju dosta vjerskih praznika koji se u BiH (il barem na drzavnom nivou) ne obiljezavaju.
ide roštilj 2 dana samo da ne bude kiša 🍗🍖🍖🍅🌶️🫑🧀
Bingo Konzuma rade s tim sto Konzum radi i 1 maj