Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Svakog u mjesecu na svakog I Pred svakog penzijonera Adresu dovuci ovu namjernicu. 1. 25kg brasna 2. 10kg secera 3.1 paket 3kg so 4.3kg kafe 5.2li Ulja 6.5 kg Limuna Hvala Sada djelite penziju svakog 5. Hvala
Izvini te trbamo li jos djece vam dovesti da vas ispomogu i Rijesavanju vasih dugo starih zadaca HVALA
Ako ja ovo dobro razumijem sve ostaje skoro pa isto... Opet su vas zajebali ...!!!
Uf jeste nesto radni postali cak ste SAGLASNI, svaka cast na teskom i mukotrpnom radu, sve za narod...
Laze vam naslov klixovci, jer nije Vlada FBiH saglasna da de penzije isplacuju do petog, vec da sredstva budu osigurana do tada, a isplata pocinje POSLIJE petog u mjesecu i moze biti recimo svakog 17. Dok to penzioneri skontaju prodjose izbori. Penzioneri su prodane duse i nikakvi patrioti kad tako lako odustaju od vlastitih zahtjeva.
A znamo da ce opet kasniti hahahha
E, jeste i saglasni u p.m., opet će biti do 20. u mjesecu. bagro...
slomise se ovi od posla
imamo mi i druge zakone i saglasnosti koji se ne postuju