Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uranio Brankovicu i gospodo ministri. Sta, vi se probudili iz zimskog sna i sjetili se da je cijeli svijet u ekonomskoj krizi. Zasto niste, kao jednu od mjera, donijeli odluku o zamrzavanju (ili nedaj Boze smanjenju) vasih placa? Obama je srezao zarade funkcionera u Bijeloj Kuci ali u nasoj Bosni je to neizvodljivo. Sav taj bljutavi buckuris mjera je samo jos jedna tuzna slika danasnje BiH vlasti. Jos tuznija i nevjerovatnija je spoznaja da nas narod jos uvijek suti i trpi takvu nesposobnu i korumpiranu vlast koja i BiH i narod vodi u bjednu buducnost.
Poštovana gospodo ono o čemu treba povesti najviše računa vi uopšte niste ni spomenuli i vjerovatno vam nije ni bitno a to je smanjenje poreza i doprinosa privrednim subjektima jer samo na taj način sačuvat ćete radnike na poslu a isto tako zakonodavce od ulaska u gubitke i dubioze.Pošto vi razmišljate samo o sebi i o budžetskim korisnicima poslodavci su vam važni da što je moguće više imaju nameta da bi vama bilo dobro.Zbog toga nemojte narodu bacati prašinu u oči jer i ono malo njih koji će u 2009 ostati na poslu zbog vas i zakona koje ste donijeli primat će minimalac.