Početna cijena bila 80 hiljada
0
Vlada FBiH prodala 16 automobila za 104.516 KM
Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prosjeku 6500KM po automobilu, jos ako su u pitanju automobili kao AUDI A8..onda je neko dobro dobro omrsio brkove na ovom poslu :))))
a gdje je objavljena i obavljena licitacija ? ko je uopste znao za nju
Zavrsit cemo gore od Grcke..
glupe baljuge, nemožete se vi ovdje snaći, zato se držite vaših kamila. to je vaše autohtono prijevozno sredstvo.
Auta kupili komsije, amidzici, tetci po veoma povoljnim cijenama...ako su prodavali ove passate, cijena svakog ovakvog auta se krece od 20000 pa na vise...neka je i 15000...prodali su auta u pola cijene u odnosu na onu koliko vrijede i samim tim osiromasili budzet za preko 100000 KM... Ako na to dodamo i dodatnih 500000 koje ce potrositi za nova auta, budzet osiromasen za 600000KM novca od poreznih obaveznika... Bosno moja...ko te gazi!?
Hocemo spisak kome su prodana auta nek se zna brate sve
Kako je fino pisati,kuditi i pljuvati skriven iza laznog imena iz toplote svoga doma,ureda ili sl vagine jedne,a kad treba organizovati proteste i javno istrajati do promjena to vam je ispod casti,da vas neko ne vidi da \"prosite\" za svoja prava!!! Svaka im cast sto nam rade sta hoce jer \"ovce\" biraju majmune,a oni nam ga ne vade vec 15 godina!!!
Voznja Včade autobusom, prodaja ovih automobila, .....sve je ovo cista kozmetika. Nigdje ekonomskih reformi, a vec godina dana prosla od zadnjih izbora. Treba poceti sa znacajnim smanjivanjem drzavne administracije na svim nivoima, zavrsiti proces privatizacije, formirati vijece ministara, zapoceti sa ozbiljnom izgradnjom infrastrukture, oduzeti nelegalno stecenu imovinu jer se u njoj kriju milioni eura, ..........a za sada nista od toga, a bez ovoga nigdje necemo maci.
evo ja sam jednog kupio i sad ga prodajem trosi puno ako si musterija javi se na broj 062 447189 sve opcije ima i crveno plava svjetla naprijed
Kako tako odjednom prodali, zar to moze tako i ko je kupac? Nije li svaki gradjanin BIH-a morao biti obavjesten o prodaji, mozda bi i ja jednog kupio. Prokletnici, dokle s tim lopovlukom
Za auta nije bilo stele sve je bilo u novinama , pola auta je havarisano . npr rav4 je bio na krovu tako cifre da vrijede 20-30 hiljada sto spominju ljudi su iz supljeg u prazno. Ostala auta su isto starijeg tipa , bilo je nesto novijeg , ali skoro sva auta su imala na sebi kvar (kod automatika jednog mjenjac skroz otisao )
Čuj kako svaki izađe po 6500 KM, pa sve su to slupani krševi, ministri se vozali pijani sa ljubavnicama i slupali sve. 105,000 za 16 olupina je odlično!
Dobrodošli u Drzavu za pračovjeka, štedimo hiljade - KRADEMO MILIONE!! U konkretnome slučaju: Uštedili 100000 na autima, potrošit\' (čitaj: ukrast) ce 2-3 miliona (min.) za novi vozni park! A mi ko\' stoka mozemo samo da se vozimo u onim šleperima koje oni nazivaju trolama i teretnim vozovima poznatijim kao tramvaji!
sad ce nam popraviti budzet za cca 1.600.000,00KM ako ne i vise. valja namirit sad tih 16 auta (ako to ne uradi ova \"vlast\" uradit ce to sljedeca za njih...)
Pa to je djeljenje auta djaba ta ministarstva nisu imala fice i yuge,nego WV,audi, 16 auta za 104km. to je 6500km po autu SRAMOTA i pljacka cista
Toyotu nije slupala ministrica, vec sekretarica ministarstva! 7 vozila nisu prodana, medju njima i Passat kojeg je vozio Brankovic. Pocetna cijena mu je bila 41 hiljadu KM, ali niko nije ponudio tu cifru.
Šta god da mi pričali oni opet rade po svom, nažalost...a mi i dalje vozimo auta do 3000 KM :) Ja sam neku trenutno zadovoljstvo pronašao u ovoj pjesmi, pa i vi uživajte ako možete...meni se jako dopada http://www.youtube.com/watch?v=IES-HJL2fMs