Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kada im se kaže: "Ne remetite red na Zemlji!" - odgovaraju: "Mi samo red uspostavljamo!"
Sjeverna Afrika, Arapski poluotok, Bliski istok, Pakistan, Afghanistan - sve primjeri reda.
Sad smo i zvanično pederacija bejha.
Pederacija, pa bravo mošnjaci
Kod nas u Kanadi i trava i istospolni brakovi legalni, pa nikom nista. Svima treba dati jednaka prava. Raja se ovamo bavi pametnijim poslom... neka voli ko god koga hoce. A zakon ce se donijeti, i to ce ga donijeti SDA, HDZ i SNSD jer moraju.
Sda vlast
Ovo je pitanje koje je jako osjetljivo i nije se smjelo usvojiti bez referenduma! Narod o ovome mora odlučiti!
aaa legalizujte vutru jos niko nije u zatvor otisao zato sto je peder, hocemo i mi svoja prava
Ove pedere poslat u donju Maocu
amir hadzic reaguje na ove komentare 100%
Homo je bolest i ne volim vidjet takve zivotinje.
Znači nema više majorizacije.Raznorazne manjine u BiH kao što su pederi,lezbejke i Hrvati imaju veće prava nego većina ☺
oni koji vjeruju u sejtane, vjestice i covjeka u nebu su ti isti RACIONALNI ljudi koji mrze sve sto je drugacije od njih a posebno kad se tice pedera, ljude sa kojim nemaju nikakvo izkustvo.
Nema vode, nema benzina, ali je ovo top tema za raspravu.
Sa ovim pitanjem treba zavrsiti, ako je to cijena uclanjenja u EU onda treba stisnut' zube i strpiti se da ovaj cirkus sto prije zavrsi a ne da se razvlaci godinama jer bezveze maltretiramo jedni druge.
sto bi uopste mrzeo nekoga ko je gej? mislim, takve karte im podelio zivot. kao da im vec sve nije komplikovanije samim tim sto ti je izbor partnera sveden na 1% populacije i sad treba jos da im dodatno sedas na grbacu. sto da ne mogu da dodju u opstinu i registruju brak? pa niko nece na silu terati popa ili hodzu da ih vencava
Svaka cast na postenom komentaru