Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo politicari majmuni maloumni, vratite te pare sto ste pokrali da narod ulozi u firme koje propadaju. Narod zeljan posla halo politicari halo Bakire 100.000 mjesta tovaru lazove sve vas treba nasutati usranim maljem!!
Šta na ovu kažu tuzlanski prosvjednici?
Samo FBiH? Tužno.
Drzis pacijenta na aparatima i pokusavas da ga spasis a pluca odavno otkazala.... Tako to nekako dodje.
ovo jos jedno hapanje prije zvanicne smjene vlasti...znaju svi da od ovog airlinesa nema nista...pogotovo na nacin kako rade I kako ono malo putnika sto imaju pljackaju na sve nacine...od cijene karata do naplacivanja stotina dolara zbog par kg.viska prtljaga...u avionu u kojem se ne mozes ni uspraviti...
...to vam je isto ko da spašavate nezaposlenog koji vozi bugatija...
...da pojasnim, k­určite se a novaca nema...ako vam nije frka, moret i meni poklonit vejrona na teret budžeta i poreznih obveznika...obojiću ga žuto - plavo, ocam.
Hmmm da iznesem prijedlog pred skupstinu pod uslovom da zvijezde idu preko krova, radi simetrije?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)