Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrs u pm,jadovi zeleni.Ojadili ste ovaj narod jadni.
Jedite govna i vi i prijavljivanjeČovjek sda kamionom stao pored kontejnera i napunio četiri kontejnera šutom ciglama malterom...do vrhaZovno policiju kažu nije našeZovno komunalno ...nije naše.....Zovnpo
Prvo nabijte banke.
Sto to nema niti jedne prijave protiv direktora firmi koji varaju drzavu tj radnika prijave na minimalac jedan plate ide uredno na banku a drugi u kovertu. Kada ce se to poceti kaznjavati ?
@ojhaaa. је ли то прозиваш ове заштитарске агенциије. које послују у САРАЈЕВУ..ја знам три само коме да пријавим
Prvo 10000 nabijte iz javne uprave pa onda. Gadovi.
@EricCartmanForever ali ne zaboravite da iz reda svih konstitutivnih ravnomjerno najurite sa drzavnih jasli. I pozabavite se malo tenderima. Privatizujte telekome i ostala legla korupcije i finansiranja stranaka. Onda sidjite na pijacu pa pitajte za fiskalnu kasu.