Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da i kad se uradi vodovod onda će se dati pod koncesiju Nestleu ili nekoj drugoj robovlasničkoj firmi, kao što se radi po Aziji.
BOJKOT HRVATSKIH PROIZVODA I KOALICIJA !!!!
BOJKOT HRVATSKIH PROIZVODA I KOALICIJA !!!!
O ovome se priča ravno 40 godina i nije se maklo sa nule! Niti će!
Ne kontam zasto Srednjobosanski kanton uzima kredit kada voda ide za Zenicu. Trebalo mi biti nakontra valjda, da plate Travniku za stetu koju ce nanijeti ovaj projekat
Ne razumijem uzimate kredite da bi izgradili vodovod kada smo u najvecoj krizi...Zar se nebi trebao uzeti kredit i izgraditi neka Hidroelektrana, ili nesto sto cemo nakon nekog vremena unovciti???? Jel se vi zajebajete malo?
Ne shvatam tvoj komentar al nikako. Nije projekat "Plava voda" neka turistička atrakcija, nego se njime pristupa rješenju problema star nekoliko decenija gdje će par općina dugoročno riješit problem vodosnabdijevanja. Razmisli malo prije nego napišeš glupost