Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas je najvažniji korak u svemu da se formira tim :)
Nadam se da ce se na ovaj nacin zastiti nasi dobavljaci.
Tim za mjerenje qurceva😂
Ta cete vi pratiti karine..
prijedlog o formiranju tima za praćenje stanja
ZAŠTO NE PRATITE STRANE BANKE KOJE GULE KOŽU NAMA GRAĐANIMA SA NAJVEĆIM KAMATNIM STOPAMA U REGIONU SA PROFITOM VEĆIM OD 1.000% ??? ZAŠTITITE GRAĐANE OD BANAKA NE LOPOVE IZ AGROKORA !!!
tim za ovo, tim za ono..... još fali tim za tim
hahhah ... a taj tim za praćenje agrokora prati šta klix napiše. :)))
@UnitarnaBosna uh, jbt ;)
jesul makar nacionalilsti na celu tog tima... da se jos malo opare... ionako im je "mala" plata. Samo nemoj slucajno da stavite kakvog strucnjaka, moze vam zaebat biznis...
Čuj, formirala tim za praćenje stoljetne pljačke građana Jugoslavije umjesto interventnih timova Milicije za hapšenje i zatvaranje kapitalističkih lopova.