Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj zemljo Indijo.Visoko i Gracanica ce biti proglaseni gradom. Motaj kablove, gasi internet
imaju li kakvi kriteriji kad se postaje grad...poštuje li to iko...koja seljačina može ove dvije mahale nazvati gradom ? Ako su to gradovi i Kladanj je onda a i gore one hercegovačke zabiti za 10.000 stanovnika i to su gradovi... Sve grad do grada i seljačina do seljačine
E moji parlamentarci, kad je Visoko bio grad, gradovi odakle ste vi sljegli nisu ni postojali... Visoko (Stari Grad i Mile) treba proglasiti zasticenim podrucjem, na toj zemlji leze kosti nasih predaka i velikana i razni drugi artefakti koji su dokaz Bosanske drzavnosti koja se svakodnevno osporava.
eeeee visoko i gračanica gradovi....a ilidža i vogošća nisu :D:D:D
@ACF koliko ja znam, grad sarajevo ima samo 4 opštine (SG, NG, NS, i Centar). Ilidža i Vogošća kao opštine pripadaju KS, ali ne i gradu.