Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo gaca,carapa,majica,potkosulja,trezorskih zapisa...jos malo pa nestalo!!!
hahahaha ...dabogda bankrotirali ... valjdfa će tad narodu doći iz ggguzice u glavu da treba izaći na ulice i sve vas povješati.
juce bila velika uplata PDVa na Cevljanovicima, jer kako avaz izvjestava ove godine su pjevacicama po 50KM i 100KM novcanice davali...
Sto prije propadnemo,prije ce nam bit bolje,jer ce se morat krenut red neki uvodit,ovo je nemoguce održat,sa ovolikim političarima i strankama
znaci ipak smo u plusu... uhar
Kako Fahrudin Radoncic krenu napadati vlast i najavi povlacenje iz nje, tako se povukose i potrebe za kreditima. Mozda je samo rijec o koincidenciji.