Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da su nekome kuću napravili za taj novac, mislim da bi nas većina to svake godine potpisala.
Mi samo navikli na sadaku, nije bolje druze ima mjesta i za to. Ko ne radi i ne zivi u gradu ne zna koliko taj docek donese posla radnicima, manjim poduzetnicima i slicno. daj covjeku ribu i nahranit ces ga za dan, daj mu stap za pecenje i nahranit ces ga za zivota.
@Faski kako ces kucu napraviti za tu sicu, ako je kiosk 250 000, nema kuce bez milion
Sto ne Tuzli, Mostaru, Zenici, Bihacu?
SARAJEVU 80. OOO A KOLKO OSTALIM GRADOVIMA . UPSSSSS JA ZABORAVILA SAMO JE SARAJEVO U BiH.
niti jedan pozitivan komentar.dali vam je sada sve jasno ? ma gonite se ...ponosila sam se da kažem da dolazim iz BiH.ali sad je stanje drugačije.kako vas nije sramota.🤔nadam se da će neko iz vlade ovo da čita i da pocrveni makar malo.
Bacanje para u vjetar, ali bukvalno!
da se proda onaj kiosk, svakako se ne koristi, pa nek bude 330 000
Dobro je pa nije 800 000 KM kako peru pare hladno.
@SaBaStasBa6666 Dobro da nije i osam hiljada migranata. A ne, taj program su spremili za Bihać.
blago nama s Vašim odlukama, pa mogli ste s tim parama ama bilo šta drugo uraditi da ima smisla
Pa ja...kad je u pitanju Nova godina imaju para na bacanje,a kad trebaju pare za bolesnu djecu,za iznemogle,da se pomogne nekome ko nema gdje da zivi tad se nema para,niti sam cula da je drzava nekome pomogla.Nego sam narod,humanitarne organizacije,pa za koga se skupi-skupilo se,za koga ne...umire
Kad experti pocnu komentarisati sta bi bilo bolje.. sta vi znate o turizmu i koliko ce doček Nove godine donijeti profita ljudima koji rade u turizmu. Kad je Dino Merlin nastupao za NG , u Sarajevu nije bilo mjesta ni u jednom hotelu. Grad je bio pun turista. To nama treba!!
za tu glupost imaju pare....jesu papci bolje da su djecu neku nahranili jel majke koje su ostale bez covjeka...a ne za glupost...
Komentari isključeni. Vratite se na članak ...
Šta ima Federalna Vlada sa dočekom NG u SA, pored grada općina i kantonalne vlade. Ne može se novac iz cijele Federacije donirati samo u SA.
baš ste nagradili ugostitelje i hotelijere, puni smještajni kapaciteti, kahva u vatri duplo skuplja, hoteli ne plačaju taksu za sve goste, niste bolji potez mogli baš na vrijeme uraditi.
čuj! pa gdje se to još radi.komuna kupi rakete ,malo ljepše nego obični građani mogu,to ispuca ,ni toga nešto previše,i završeno. čuj 80 000 .pa ima li iko normalan u toj vladi.milion preči ima za pomoć.ima naroda i bez struje. VI NISTE NORMALNI.dajte nekom kupite kravu ili neki komadić slobode.strašno!!!
HLJEBA i IGARA za RAJU !!! Uzimaš ih LOPATOM, a onda na kraju godine malo ih POČASTIŠ jer su bili tokom godine jako DAREŽLJIVI puneći BUDŽET a i privatne DŽEPOVE UHLJEBA !!!
Zašto ćutiš Samra, vidiš li ti ovaj poganluk? Nova godina i Djed Mraz u Sarajevu! 100 metara od centrale! Nake Zdravke, Żeljke pjevaju.... šta nam ovo rade Samra?