Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odkopaj i podmazuj kalaš
čuj cz zadužena da kontinuirano prati...pa šta inače rade, to im je posao koji se podrazumjeva, ovo je samo et mi sjeli ko da se vidi nešto mi oko poplava
Kod nas se sve svodi na praćenje,niko ništa ne radi.
Hoce li opet uzeti pare od EU kao i 2014. godine i onda se gubi trag polovici novca.
Živela REPUBLIKA SRPSKA hvala Orbanu i euforu na podršci Slobodne REPUBLIKE SRPSKE
Zadužila da prati? Nije zadužila,...da djeluje?
Nije im to strano...
Njima kad se nešto povjeri, izgubimo millione KM. *ebem vam glave glupe.
I Solak je pratio situaciju pa sta se desilo
Mi Bosnjaci moramo se pripremiti za rat, koji ce doci vrlo brzo i koji je neizbjezan. Dodik danas sa ludakom Orbanom dogovara politicku i vojnu strategiju za pokusaj otjepljenja takozvane GTRS. Orban zeli dobar izgovor za brzi izlazak iz EU kojoj ionako nije potrebna Madarska kao clanica. Tako ce vojnom i politickom pomoci podrzat GTRS. Agresor Srbija ce koristiti Madarsku kao kanal za oruzje za GTRS.
Mađarska je prva zemlja koja je ubacila nelegalno naoružanje Tuđmanu da bi ovaj započeo dogovoreni rat sa Miloševićem koji je u konačnici imao za cilj podjelu Bosne.Međutim mi smo nespremni.Jedini pravi put je pravno politički.Sazivanje Ustavotvorne skupštine i proglašenje Mirovnog sporazuma nevažećim ako Dodik a hoće krene u formiranje VRS.Time b i ušli u zamrznuti konflikt ali i to je bolje nego rat.
Vidim da se susjedi satraše nudeći vam pomoć, ko će prije i ko će više. Eeee muslimanijo moja ruka ruku mije, obraz obadvije. Uglavnom , ne je be vas niko ni za suvu šljivu.
Ne treba ovom stanovnistvu danas vasa sjednica. Na vlasti su ovi isti ljudi ste jos od onih poplava i NISTA niste napravili da se iste sprijecite...