Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srecom pa nam austrougari napravise tramvaj, ceste i pruge , po nasim kriminalcima mi bi jahali na konju ...bake hebem te gladna
ahahhaah
A gdje je lova od cestarina lova od naplacenih kazni i isto tako lova od akciza na gorivo. mozete napraviti zlatne ceste kad bi otpustili amidjice tetice itd.
gdje piše kolika je kamata?
Ovih sto miliona je isto kao kad se u sred ljeta popišaš na cesti i u roku od 15 minuta sve ispari i nestane. Bolje je s tim novcem uraditi bar jednu bitnu dionicu brze ceste ili neki veći tunel prema Travniku i Bihaću npr.
Samo bahato! Udri na zaduživanje, povećati potrošnju na uhljebe, Zakoni dodatno da se usklade na korist političara-bankara-tajkuna, gasi domaću proizvodnju, uvoziti sve pa i na hljeb da plaćamo carinu...
Pa zasto se zadužuju , gdje su pare od registracije vozila, svako vozilo plaća po 50 maraka korištenje cesta, puta 600.000 registrovanih automobila, jednako 30.000.000,(trideset miliona KM) , da ne govorimo o porezu na imovinu, i razne namete na gorivo??? Od toga bi svaka cesta u bosni mogla biti presvučena novim asfaltom.
Ih, ovdje sigurno ide i modernizacija autoceste kroz Lašvansku dolinu Darija Kordića i izvornog HDZa !! A ko će mu platiti kredit ? Pa ko mu je platio i '92 - Bošnjaci !! Njih je 5 puta više kod PDVa, a na izgradnji od tih Bakir pristao 50%-50% ! Pogledajte samo hrvatska naselja nigdje makadama, a vidi Bošnjaka nigdje asfalta ! Pa nismo mi Bakire degeni hebem ti familiju !
Samo udri narod stoku neotesanu, jer narod je stoka, barem u Bosni sigurno
rekao sam ja ako odbiju mmf , zaduzuvat ce se negdje drugo samo skuplje tj. s vecom kamatom...
hahahhahahhahahhahahhahahahhahahhahahha modernizaciju😂😂😂😂😂😂😂😂
Bem...... vam SVE...... praunucad ste nam zaduzili Nama kredit Kadar SDA po vilu Zukic i kompanija Pa jel vam dosta u pi.... ma......
Sve na crtu ...Citava nam je drzava takva.
Ma nisu u stanju sahtove fino napravit,prelaze preko sina,rupu saniraju. samo gore naprav.Sarajevo Tuzla dva puta mi se kamen u bubregu pomjeri.
Primjeri kako se ulaže u puteve kod nas su Tunel Lendava, Crnaja i Ivan...
nema....fadil je nezaustavljiv. Prestici cemo i norvešku do kraja godine :D:D:D:D
@tuzlak488 Ono je bila ironija.......najizglednije da ce to biti venecuela :D