Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se cudim.. ima da snijeg padne sada. Nista narode hajmo svi izaci pa fino igrati odbojke na cestama, stonog tenisa i ispijati pive. Izgleda ovo pali jbt!
@arjuTOKINgtumii dugo ti to propovjedas ovdje.. al bgm sto sam mudriji.. sve vise i vise vidim da si upravu.. zene su rupe bez dna.. sto vise ubacujes.. sve veca.. sad ce, posto su zahtjevale jednakost.. bgm same sebi hljeb zaradjivat.. u slobodnom trzistu
@arjuTOKINgtumii Brate de dodji do Tuzle dacu ti SVOJU zenu da hebes! Ev i ona se saglasila nacelno ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve se nema....socijalni mir (makar do izbora) nema cijenu 😁
FADILE NOVALICU LEGENDO ZIV BIO SVAKA CAST
@coksa1 Pa nije ti on to od svojih para obezbjedio druže, on prima ogromne pare da sistem funkcioniše. Zato ti je sad Fadil poslao inspektore da udare po privredi, radari na svakom kilometru ceste, opet će to narod platit sve.
Ne kontam, da li to znači da ja koji nisam nigdje radio i plus ostalih pola miliona, odem na magistralu, zaustavimo saobraćaj i tražimo penziju, pazi sad i dobijem?! Rajo hajmo" svi na ulice u blokade saobraćaja i kao fol štrajk izgladnjavanjem (da ne zvuči više ovo otrcano "glađu".!!!
I do kada ce se ovako trositi milioni poreznih obveznika? Ocekujem neku inspekciju-kaznu uskoro da se ovo 3,4 mil namire od privatnika
Izraz potiče iz satiričke pjesme rimskog pjesnika Juvenala s početka 2. vijeka u kojoj se on žali na apatiju građana Rima, koji su zahvaljujući podjeli besplatnog hljeba te sve većim zanimanjem za raskošne gladijatorske igre i druge javne spekatkle u organizaciji države, izgubili svaki interes za politiku i brigu o javnim stvarima, odnosno prepustili je carevima i njihovim birokratskim klikama.
BIH
Odkud pravo vladi federacije da daje pare iz budjeta za plate i da salje u penzije nekakvim bajagi radnike koji nisi nikad nista radili , za ovo se ide u zatvor inace pod optuzbom nezakonito trosnje budjetskih sredstava
Ma je li to ista ona Razvojna Banka, koja legendarnom Energoinvestu nije htjela dati bankarsku garanciju, koja mu je trebala za prijavu na tender za posao vrijedan preko 40 miliona dolara?! Znaci, SDA i Razvojna banka svjesno ne daju garanciju za spas Energoinvesta i njihovih cca 700 radnika, koji ako nista RADE na vec dobijenim tenderima, i zele da dobiju nove i da se razvijaju+zaposljavaju nove strucnjake, ali zato se bacaju pare i pomazu neradnici?! Pljacka naseg novca nevidjenih razmjera
Neko pokrao novac, a sad dijele nase pare iz budzeta
Hvala Alija
Fadilovi lezeci Policajci
Heh. Razvojna al RAZVOJNA banka, novcem iz RAZVOJNE banke, isplacen novac za firmu da se stecaj pokrene i zatvori firma
@hercegovina77
@hercegovina77 asim brko voli mrko
Žalosno je što se rješava pojedinačnim štrajkovima sve.Sutra će neka druga firma da isto ovako štrajkuje a ostali će nijemo da posmatraju.Treba se cijela zemlja pokrenuti na prvi znak protesta za radnička prava to bi možda imalo imalo efekta ili možda ne kao 2014.
tako dakle dosla vremena da ljudi mole da im se daju njihove pare, najveci reketas u ovoj drzavi je drzava