Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Domoljublje SDA i SBB kretena i islam. Siguran put u propast. Siguran odlazak iz zemlje. Sigurna vladavina klerofašista. Siguran povratak u Srednji vijek. Sigurna propast obrazovanja. Sigurna propast zdravstva.
@mrtviTito pa šta je onda islam? Po toj logici mentalne bolesti su savršene al mentalni bolesnici nisu.
Razum i ludilo tek su dvije, sticajem okolnosti razdvojene, varijante jedne te iste ljudske sudbine, te se razumu nikad ne suprostavlja ludilo, koje je samo jedno stigmatizovano stanje razuma, već naprosto ljudska glupost . Ova Vlada FBiH je sastavljena od idiota parekselans
Ko se to od politicara razbolio pa mu hitno treba? bolest izgleda ne bira...