Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo predizbornog staza odobreno by Njegova Visost .
Ova vlada je uradila što nijedna do sad nije uradila,eh da radite ovako svake godine bilo bi dobro.
U pravu si. Samo neuki to ne vide.
A gdje su sada ono guzolizci iz SDP centrale što su mjesecima lagali kako je premijer i SDP, dali sve od sebe da se pomogne ljudima koji su ostali bez krova nad glavom tokom poplava? NULA, SDP je jedna velika NULA, FARSA, LAŽ. SDP - Država za jednog čovjeka! Država za tender, jarana i partijskog druga.
Aha a zasto su drugi?Za siromastvo bez bolje buducnosti. Vazno je da drugi imaju. Bas zato promovises te druge.
Podrzavam.I kad mi neko kaze da SDA I SDP nemogu zajedno funkcionisati i rjesavati probleme.Nadam se da ce i naredne cetiri godine ovako raditi.
Nepismeni slinavi majmune,ja sam stavio SDA i sdp,a ti vidis samo jedno.
Hoce hoce, al na opštinskom nivou. Taman ste jedni za druge.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek i ti jadni ljudi mogu napokon otici u penziju
Da su izbori svaki mjesec, ovdje bi zaista bilo lijepo živjeti.