Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SPCA Los Angeles psima koje uhvate, spasu od neodgovornih vlasnika ili na bilo koji drugi način spasu život preko javnog RTV servisa i lokalnih TV stanica pokazuju pse i nude ih na usvajanje. Ukoliko procijenu da je pas "loše naravi" uspavaju ga u startu, a one koji ne budu usvojeni uspavaju za 45 dana. Jel, mi smo to bolji od Amerike, ono bolje merhametnije duše a i boljih zakona,, pa ćemo vječno gledati kerove s tiketom na uhu po ulicama kako napadaju i kenjaju gdje stignu.
Vlada FBiH bi se trebala pozabaviti pitanjem azila, i konkretnom smjestaju napustenih zivotinja, koji se svakodnevno povecava.
@NaTraguSlobode Muci me Dzevad.🤣
bolje da te miluje, nego što te muči
Polako ali sigurno, Levijatan pruza pipke i u BiH. Danas se za kratko vrijeme nadju zlostavljaci. Kad pravne drzave nema, ne mozes drugacije. Zlostavljaci idu na javni linc, a okretanje iza ramena ce im biti svakodnevnica. Onda slijedi "edukacija". Placu poslije ko male bebe na klipovima.😁 Ko moze muciti neduzno bice, mora biti kaznjen.
muči li tebe ko
Dennis Gratz navalio s prijedlozima.
Povedite ih sebi kuci.
“He who is cruel to animals becomes hard also in his dealings with men. We can judge the heart of a man by his treatment of animals.” Immanuel Kant
tacno tako......ali mi nismo jos dostigli to takvu svijest.........
@ogledalce vrijeme nam je..... prefurala nas je tehnologija ihaha..... A.I. će na nas gledati kao mi na životinje!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dobro su uradili! Sada ćemo Fadila i Vladu lakše. Nema odgovornosti!
Ono kad stoka nece ni sebe da zastiti... a kamo li ljude.