Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obavještavamo rodbinu i prijatelje da je dana 10.02.2015, nakon 3000 komentara i 25.000 pozitivnih ocjena, Klix terminirao Motiku2. Neka su mu laki megabajti.
a sad da pitamo prisutne, ako je motika2 nekome ikada ostao dužan ili nešto nažao učinio, hoćemol mu halaliti ?
ja mu halaliti ne mogu, motika2 dva meni duguje 48,820 KM, ne mogu tolike pare tek tako u backup...
od ranije poznat policiji hahaha
Normalno da mu ne daju sasglasnost. Znaju da su sada oni na redu. Postaviće nekog svog da ih ne dira.
Dobar je vladajucima bio kada je izvan zakonskih okvira poslao dva kombija specijalaca da tuku prosvjednike u Tuzli. Ker rezima, nista drugo!
Kako se on supacki ponio prema legendi Sarajeva Jozi Andzicu ,tako se sad kolo samo okrenulo.Nicija nije do zore gorila.Iako je i sam Lulac sasvim sigurno sposoban policajac. JOZO ANDZIC OPSN LASTA .
dok je dragana bice i gudre
ovaj ,,momak,, će da uhapsi rodjenog oca ako nije pelcovo cuku !!!! za to ga neće ni pederacij a ni genocidni dio BiH
PTSP evac na faci su mu se vidi
"_Federalna vlada također je konstatovala kako funkcionisanje Federalne uprave policije ničim nije ugroženo budući da, na osnovu Zakona o unutrašnjim poslovima FBiH, njenim radom, do imenovanja direktora, rukovodi vršitelj dužnosti direktora." Ova Vlada je svašta nešto napričala, oslanjala se na slovo zakona, zakukuljila i zamumuljila :)))), a da ništa nije rekla osim da Lukač nije više direktor. Još su kazali da funkcionisanje FUP nije ugroženo s'obzirom da , opet prema zakonu, imaju VD direktora. Nepotpuno! Niste kazali ko je vršioc dužnosti do imenovanja novog direktora. ???
Mozda predpostavljaju da citaoci znaju ko moze biti na funkciji v.d. Izgleda grijese, jer ovde niko nista ne zna nego bacati suplje.
Trebao bi ga primiti Fahro da mu cuva toranj,jer i on jeste Fahrin Kercina.
Bojim se da je ipak Bakirov. Što nije rjesio politicka ubistva za svoga mandata. Ali ni jedno. Znaci da je Bakirov.
Dragana Vikica za direktora FUpa
Ocigledno da nekom neki ilegalni posao nije tekao po planu, a u medjuvremenu se pojavio direktor... sad ga treba sklonuti na odredjeno vrijeme kako bi se zapoceto zavrsilo.
biraju svog pijuna :D
Ako išta rade profesionalno i dobro, naši političari ovu zemlju tako stručno i efikasno guraju u propast, da je to za čistu 10tku. Imal nešto oko čega se možete dogovoriti???? Mamlazi.!!!!!
sapunica se nastavlja :)