Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta cemo s onim koji se priomaju bez konkursa ? ko fol na odredjeno, na ispomoc. pa tako rade dvije godine i poslije budu primljeni po konkursu jer eto imaju iskustva na tom radnom mjestu. dokle ce se provlacit takav koruptivni nacin zaposljevana ?
Obustavljaju zato što nemaju pojma šta to znači, a neđe se u nekom zakonu spominje... Pa, eto, obustavi, kad ne znamo šta je, da nam ne pravi probleme.
Znam da je iole pametnom citaocu jasno, ali imam potrebu da to ovim komentarom iskazem. Nevezano za ovaj clanak, a iskopiracu ga na narednih 50, sve do bana i uklanjanja mog avatara sa portala, ali cu reci da je redkcija Klix.ba postala jedna skupina perfidnog ljudskog smeca i da je taj portal najveci i najcitaniji KONTROLISANI ispirac mladih mozgova na ovim prostorima, a sve u sluzbi zapadne demonkratije i prvenstveno cvrste valute. Ko se slaze neka odobri ovu misao, a ko ne, uvijek ima crvenu opciju.
ukinu javne konkurse i onda primaju nemilice na ugovor o djelu
Pa kako će Bake zaposliti 100.000 ljudi ?