Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tri mjeseca nakon pocetka protesta sjetili se odgovoriti ma marsss napolje svi....sramota...umjesto da ste idmah podnijeli ostavke kolektivno i pokazali trunku morala ovim danasnjim bezobraznim odgovorima samo ste dokazali da ne postujete vapaj gladnih gradjana... niksicuuuu sram te bilo
Koji ba plenumi :o? :P
Saziv ove vlede je radio odlican posao,dosta toga su pokrenuli i uradili,te im se nema sta raeci,ako uzmemo u obzir kakva je u proteklih 18 godian bila situacija,ova vlada je za svaku pohvalu.samo tako i nastavite.
Ova vlada nije uradila apsolutno nista osim sto je pravila krize 4 godine. Nisu ni jedan zahtjev plenuma uvazili, a njima kao stalo da "kontinuiteta drzavnog aparata" pa eto oni ne mogu dati ostavke. Izgleda da oni nas smatraju idiotima najvecim! Treba bogami opet izgleda nesto zapalit!
Hajmo eto zapalit recimo tebi kuću, ali i to će te manje boljeti nego da ti ne daj Bože ko zapali kafić u kome piješ kafu... Lati se ti ili knjige ili lopate, a mani se SBB-a, pitat ću te onda imaš li se na šta žaliti i imaš li se kad žaliti?
Kako je u Tuzli smjenom vlade doslo do promjena ???? Ostavke bando lopovka... MRŠ NAPOLJE SVI
Ova vlada nije uradila apsolutno nista osim sto je pravila krize 4 godine. Nisu ni jedan zahtjev plenuma uvazili, a njima kao stalo da "kontinuiteta drzavnog aparata" pa eto oni ne mogu dati ostavke. Izgleda da oni nas smatraju idiotima najvecim! Treba bogami opet izgleda nesto zapalit!
Jesu li ovo oni ,-Nek je i 4700 plata,samo nek je redovna ?
Ova Vlada je dosta radila i ispostovala je dosta toga sto je obecavala, ispostovala bi i vise toga da nije bilo opstrukcija od pojedinih politickih stranaka koje su vladale mnogo godina a koje nisu uradile nista! Samo sjedite i malo protumbajte u vasoj glavi koliko se toga uradilo za ove nekolike godine pa cete svi doci do konacnog rezultata da se u ove nekolike godine uradilo vise u odnosu na onih 18 godina u kojim smo imali nelegalne kriminalne bolje receno pljackaske privatizacije nasih fabrika pa nadalje!
Nabijem ja i tebe i ovu vladu na neku stvar ljigo ljigava komunisticka!
Nije mi jasno sta ljudi misle da bi se dobilo s tim da vlada ode, kako kazu, sta onda, sve zakociti ... za razliku od drugih, ova Vlada radi i trazi rjesenja za probleme, ali nekima je ocigledno bitnije ko je na vlasti, umjesto da im bude bitno da se nesto pomjeri ...
Ostavka bi samo blokirala drzavu jos vise i u vece probleme nas dovela.
Konkretni i istinski plenumi su se održali na pocetku samo. Kad su za cilj zaista imali da ucine nesto dobro. Plenum I i II su bili okej.. Onda su politicke hijene pocele ubacivati svoje kerove da rade diskreditaciju bilo kojeg covjeka akoo kaze nesto pametno i vrijedno... Ti kerovi su prvo bili obicni sudionici plenuma pa su onda prešli u radne grupe koje je plenum napravio....
Izjava Federalne vlade je bez osnova i odbija se. Na Izborima glasati protiv svih stranaka koje nisu ispoštovale zahtijev građana.
Ova Vlada je dosta radila i ispostovala je dosta toga sto je obecavala, ispostovala bi i vise toga da nije bilo opstrukcija od pojedinih politickih stranaka koje su vladale mnogo godina a koje nisu uradile nista!
To je ono u stilu, evo mi bi i otišli sa vlasti, ali ko će, ko će da vodi i sredi drzavu, i izvuče nas iz krize. Treba jos 20.000 zaposliti u administraciju :D
Na stranu ko trazi ostavku, ali bi ona definitivno promjenila činjenicu da imate sluha i poštenje da s epovučete kad vidite da ste usrali.
Toliko važnih projekata trenutno radi federalna vlada i toliko se revzijia pokrenulo da nema potrebe za ostavkom sad. Nek ide dok ide, do oktobra a poslije oktobra ce nova garnitura imati priliku da radi. Ha ja.
za njih je jedini (najvažniji) projekat kako izboriti fotelje za novi mandat. hebe se njima zivo za narod.
Ni plenum nije ono sto je na pocetku bio. Predstavljao je glas naroda, ali se vremenom pretovorio u glas placenika odrjedenih politickih stranaka kojima je cilj da aktuelnu vladu smijene
na čemu si ti. kad je to plenum predstavljao glas naroda. plenum je više bio igrokaz za masu, a u službi vlastodržaca.