Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas je potreban jedan državni udar uz podršku naroda.gdje bi svu gamad sa političke scene trebalo pozatvarati i suditi im za njihove postupke drugačije nema napretka ovoj zemlji!
ne treba im sudit, sudije njima duguju sto su dobili taj posao. treba ih pobiti zajedno sa potomcima, sjeme im zatrt. ako iko ostane ispliva kad tad ko ovaj bakir i svi ovi direktori agencija za nepostojece pojave koji su djeca govana iz politike
carsafe, zastave i papire zamijenite palicama, cekicima, letvama i koktelima pa se onda mozete necem nadat, ovako mozete protestovat do kad hocete kad vam samo obecaju obecaju a niko vas ne jebe ni za suhu sljivu
Ponovo bacanje genocidne prašine u oči bh-građanima, bh-društvu i bh-državi, samo bolje kurtonizirano od strane Novacića, novog premijera Prica Kuge. Dolje Princ Kuga! http://forum.klix.ba/zlatko-lagumdzija-te-tuzi-zivko-budimir-ti-sudi-t110553.html
Ništa povečavati generalima i oficirima ,vlada je u pravu.
ebala vam vlada mater pustaj vodu mamu vam hebem bema vode cijeli dan ko da prave ne znam sta, pa retardi hebeni pogledajte kako ostali rade navece kad ne treba svima voda, jok ono ga od 9 do 4 , kad je naveca spica , hebem ti ovu drzavu nemas normalno snadbjevanje vode a ne nesto drugo.
Nema vise gospode u Sarajevu!!!
U ovom ratu najvise su izginuli civili- Srebrenica, Sarajevo... Pola ih na ovom protestu vidjelo rata nije. Jos kad skupa protestuje Armija BiH i HVO, pa gdje to ima? A ratovali jedni protiv drugih! Poslije Drugog svjetskog rata nisu boracke penzije mogli dobiti i partizani i ustase! Neko je tu branio, a neko napadao!
Dignite ruke za nase ljude dosta je suplje svi gore ruke..
Pristaces krepalino zrikava i te kako ces pristati, jer bi cuvao krave oko Gradačca da nije bilo tih ljudi..
ZAprijetite da ćete im iznemogli od gladi i očaja šehiditi pred vladom pa nek onda Saudijska Arabija šalje milione dolara za vašw šehidske dženaze !! ako ćemo se dosljedno pridržavati vjerskih principa.
bez obzira na prava,,ali vi lazete,nikad se sastati,bar u ovoj godini nece,,lazuuuu
Treba vam i ove ukinut mamu vam djabalebarosku samo u Bosni ima vojnih penzionera sa 30 godina zivota i to penzije boli glava.Fuj djubrad jedna a ovim jadnicima nemozete obezbjediti 315 km. U drugim firmama teh. višak ili slicno ima biro za zaposljavanje, a kod vas mislim na vojne penzionere penzija, ma na biro kao i ostali.To treba rastjerat ENDE.
Uvijek ista prica. Ne uspunjavaju zahtjeve, paravan, ne pristajemo na ucjene.
razgovaraj, slazi i oni odu, tipicnna vlada fbih.
Da mozda niste ocekivali drugaciji odgovor
Jest narod bezobrazan. Đe to još ima da se protestuje dok im se otima, ccc...