Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel nema nista pametnijeg da raspravljate.
Ionako niko ništa ne radi.. tako da u ovoj zemlji neradnika naravno da će se pisati o neradnim danima ....
Kod nas ima neradnih dana na pretek, pisite incijative za radne dane a za 11. juli ko zeli nek iskoristi dan godisnjeg
Bas nam fali jedan neradni dan u pola ljeta. Dobar prijedlog
ae da budemo realni. kakve veze ima dan žalosti sa neradnim danom?
@grb2 DAN SVETOG i DAN ŽALOSTI je tebi isto ? ti si frajeru glup
@grb2 Ako su slobodni dani JEDINI način da se ta tragedija ne zaboravi, onda je to problem u ljudskim glavama koji niko ne riješi. Izrael nema slobodan dan za komemoraciju holokausta, ne bih rekao da su ga oni zbog toga zaboravili...
zašto se dan žalosti dovodi u vezu sa neradnim danom. Sjećanje na ovu tragediju nema nikakve veze sa time da li će se taj dan raditi ili ne. BiH ionako ima više neradnih dana nego ostale zemlje (nigdje se 1 maj ne slavi dva dana, niti se prenosi ako pada u vikend). A obzirom da se ovi slobodni dani odnose samo na uhljebe u državnim firmama, onda sam još više protiv.
slave muslimani sv. josipa 1. maja, nemoj tako ba.
Hajde šta kenjaš. Koje ostale zemlje? Pa pogledaj samo zemlje na zapadu koliko imaju vjerskih praznika i ostalog pored godišnjeg odmora. Saberi sve neradne dane koje mi imamo i uporedi, recimo, sa Njemačkom, pa ćeš vidjeti da je velika razlika, a ti bi još i da ukineš drugi dan maja (ma da se djelimično slažem da je čudno što se samo kod nas slavi 2 dana taj praznik).
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa to je najradosniji dan za SDA poslje Alijinog rodjendana .. da nije bilo te i takvih tragedija ko bi se danas sjećao Izetbegovića koji su dojahali na plećima spasavanja Bošnjačke nacije