Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt, ovo niko ne primjećuje, a kad prevaranti iz Hife uplate 2000-3000 nekom teškom slučaju onda na hiljade "da ih Allah nagradi" komentara, a kad Telecom da milion to je normala... žohari...
Cudi me mali broj komentara i izostanak vise desetina istih nakicenih mrznjom prema onom sto drzavu jos uvijek cini drzavom. Pozitivno iznenadjena i vjerujem da ce manija oko rasturanja Telekoma, Elektroprivrede, Sarajevoosiguranja i inih konacno stisati.
Kix baci bombu, onda 5 dana ustajemo od detonacije, da bi na kraju došla Vlada i rekla Šta vam je, nije tolko puklo. Elem zna Kix kako Google ads naplatit.
čekaju nepovoljnije okolnosti da onda prodaju
nije predvidjena do izbora, a kasnije ko zna :D
Vlada FBIH nema kadrovske, organizacione, finansijske, intelektualne, niti bilo koje druge resurse da vodi Telekom i održava ga konkurentnim i profitabilnim na tržištu. Vremenom će vrednost talibanskog Telekoma samo padati, a i već je pala nekoliko puta u odnosu na pre 10 ili 15 godina. Isto će biti kao i sa BH Airlines-om...