Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeftinije nego da prave novu, Energoinvestu realno više ne treba toliki objekat i inekcija love im je dobrodošla...pristojan dil sve skupa
Moj izbor ce biti jedini uistinu nezavisni kandidat - Mirsad Hadzikadic. Za stranacke interese i marionete necu da glasam. #mislislisvojomglavom
⚜✨🎯⚜ Ako nas narod istinski zeli promjene sada ima priliku dokazati. Ne propustite ovakvu sansu. Svakim danom sve vise tonemo. Ovi dosadasnji su izlizani do kosti. Uzmite skolovanog gospodina ako zelite dobro svojoj zemlji. Budite i vi iskra promjene!
⚜💥✨✨ Bosnjaci, molim Vas da zajedno djelujemo za dobro Bosne nam voljene. Izaberimo prodesora Hadzikadica kojeg necete vidjeti na bilbordima. #novaBiH
Požurili da se u slučaju pobjede SDPa NR bi vratili pod kiriju u zgradu SDPa. Eheee
Ajd sad nek mi neko pojasni? Jel Energoinvest jos postoji? Jel privatno vlasnistvo EI ili je drzavno ili u prevodu ciji je EI? Ako je drzavni ako je drzava vecinski vlasnik Energoinvesta pa o kakvoj kupovini mi pricamo? Drzava koja je vlasnik ili je jedan od vlasnika kupuje od sebe? Gdje ide uplata od 10 miliona na ciji racun?
Kako se rode pare i izdvoje preko telefona za 10 min kad njima treba. 10 miliona samo tako. A kad treba za narod izdvojit onda nema para ni u snu. Moras ih molit pola godine da odrze sjednicu da makar znas da su te odbili.
Kako se rode pare i izdvoje preko telefona za 10 min kad njima treba. 10 miliona samo tako. A kad treba za narod izdvojit onda nema para ni u snu. Moras ih molit pola godine da odrze sjednicu da makar znas da su te odbili.
nije mi jasno šta će vladi ovolika zgradurina. 5-6 puta veća od američke bijele kuće. oooo, mammu vam jebbem lopovsku.
Eto sad moze i drugu kcerku novalic uvalit..znam je s fakulteta 86' mu je kcerka..elektrotehnicki przila..ta je mogla popit a volila se ljubit..ma bedemija prava
@KolovratSrbsky Ja sam jos nevin..nikad pichke ocima nisam vidio..samo slusam rock i smrcem
@KolovratSrbsky Da vidis kakvi ljudi hodaju..sve im kite na sred cela i jaja se valjaju ispod podocnjaka i po obrazima..
Mamu li vam... Mozete hitnu sjedinu za te gluposti a niste u stanju da irganizujete sjednicu da rijesite borce!!!