Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KLIX predškolski novinar ! Od koga kupuju ! Čija je zgrada ! Svaki dan se zadužuju ! Pa čijim novcima će platiti zgradu !
..od Borjane Krišto.
Pa čijim novcima će platiti zgradu -------------------------------- BOSNJACKIM IZ POREZA, STO PITAS?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
IMA SE,MOŽE SE! PA NARAVNO KAD PREKO NAŠIH LEĐA UZIMAJU KREDITE OD MMF-A! SVAKA TI ČAST IZMETBEGOVIĆU,PIZDIĆU, I ŠTAKORE NOVALIĆU!!
Ovo nije lose jer prisustvo bosnjackih poloticara u Mostaru samo moze biti podrska Bosnjacima koji se osjecaju ugrozeno i napusteno.
vala da hoce sve porusiti sto je ostalo razvaljeno poslije rata
Na staklinim si nogama fadile ocamm..samo da znas..
Jadranko Prlić: HDZ i HVO su klerofašisti! Kaznite ih! https://www.youtube.com/watch?v=qqiRIblwzxk
auuuuuuu,
Zasyo FBiH vlada nema nista u Zenici, Tuzli, Bihacu itd, lego samo po Mostaru? Koliko zapadnohercegovacki katolici plate postotaka ukupnog procenta uplacenog u FBiH i BiH?
A zasto ne u Mostaru, i kakve veze imaju zapadnohercegovacki katolici sa ovim??
Pita neko stace im ta zgrada .Pa hoce da Svercuju da obrcu kapital.😎🤔😛
Novalicu, ako hoces smanjiti troskove, onda zgrade kupuj o Sarajevu, a ne 90 km udaljenom Mostaru. A ako neces, onda kupuj zgrade i po Zenici, Tuzli i Bihacu.
Imas drzave i van tog trokuta ako nisi znao
Bravo Covicu, iz zajednicke kase si prebacio u kasu HZHB. Ti si stvarno majstor svog zanata, naklon do poda!
I onda kazu "Hrvati najbolje ekonomski stoje u Bosni"? Pa ovako bi se i baba obogatila da joj Bosnje placaju ovakve objekte kroz poreze, kao sto rade ovi tajkuni.
Jeste li to kupili dup.eliscu Covicu...?!
@BHRealnost3 To nisu kupili Covicu, nego za stolne potrebe, a kupili su od Covica.
KOJI CE VAM k.r.ac OVA ZGRADA!?!?!!?!?!?!
@BHRealnost3 Hoce Covic veliki profit. Sto pitas?
SADA KADA SU AKCIZE IZ GORIVA IZVJESNE, zašto STEZATI kaiš administarciji, pogotovo HRVATSKOJ ojačaloj ! RADNICIMA naravno ne popuštaj, da bijedni ne dođu do daha, a čim dođu do daha ETO VAM KRAHA !
I akcize su jos jedna ogromna pljacka Bosnjaka!
@Roin P sada još i to razvrstavati. Upao hrvatski u autobus u Neumu 91 i kaže putnicima: OVO JE PLJAČKA ! Hajmo dragocjensoti u torbu. I vadi narod sakriveno zlato devize nakit, šta stigen. Tek na kraju se jedan stisno i dreknu: Joj nemojte mene ! Zašto upita glava pljačke ! Znate, JA SAM HRVAT ! Godpodine dreknu razbojnik, jesma li ja rekao OVO JE PLJAČKA NA NACIONALNOJ OSNOVI ? Nisam garant ! PARE ILI ŽIVOT !!
HDZ TAJKUN BLIZAK COVICU NAPRAVI, A ONDA NA SCENU STUPA BEVANDA I SPRMIRIC I U IME BIH ILI FBIH KUPE OBJEKT HDZ TAJKUNA BLISKOG COVICU. IDENTICNO SU URADILI SA ZGRADOM KUMROVEC NA OTOCI!
NARAVNO VECINU PLACAJU BOSNJACI PREKO POREZA!
SVE U SVEMU, PRIPREMA DA MOSTAR POSTANE STOLNI, NARAVNO BOSNJACKOM LOVOM!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi ti kako su smanjili cijenu za 10 000 KM da bude 5 miliona i nešto mjesto 6 miliona manje nešto malo ! :)) Srećom prodaju se protizvodna preduzeća da se nabave Draganu ovakava HRVATSKA, financijski an staklenim nogama !
Je li i ovo Covic "sredio"? Inace otkad je to Mostar glavni grad FBIH, mislim po kojem ustavu?