Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je moguće Da li je moguće da kada se dohvatiš vlasti potpuno izgubiš osećaj za sve što se tebe lično ne tiče. Da li je moguće da ti narod umire od gladi (u Federaciji PENZIONERI UMIRU OD GLADI) a a se Bakir od te činjenice sklanja i ništa ne čini da to popravi nego se lati samo onog posla gdje leže milioni i milioni od kojih sirotinja nema ništa. ZAR JE MOGUĆE DA VLAST I BOGGATSTVO OD ČOVJEKA NAPRAVI APARAT!
da ti kazem iskreno ti penzioneri ...jos dok nisu umrli ...nek nadju te na vlasti ...gdje zive i nek im svaki dan pred kucnim pragom mece (kmece)....mozda i uspiju da ne crknu ili ti umru.!
Bravo Izetebegovići. Ovo i jeste vaše vlasnoištvo, cijela Federacija pa samim tim i bolnice. Samo naprijed, imate pravo, ukinite sve ono od čega je obiačan svijet imao koristi. Kada ovo obavite sirotinja će umirati po potocima jer ionako je Koševo bolnica bila mala da primi sve ležeče bolesnike a tek sada kada ukinete jednu bolnicu moramo u potok. Požurite, rasprodajte sve što je narod gradio u sa Titom. Dovedite što više Arapa i Turaka zašto ne i crnaca, nije nam valjala socijalna država.
Državna bolnica će biti novo sjedište Vlade Federacije
Pa koji su ovo likovi na spisku. U čemu su stručnjaci, sem polizivanja Seki? Sada mogu početi Sa raseljavanjem Poljina!
Sve žene ?!? Ako ovo nije spolna diskriminacija , ne znam šta je.
HEHEHE A OVCE CE I DALJE SUTITI A POSLIJE RIDJOBRADOG BAKIRA I SEBIJA JE POCELA SA MALVERZACIJAMA I KURCENJEM...BRAVO NARODE GLUPI BRAVOO OVCEEE...
I naravno ce se zvati: Memorijalna bolnica Babin Bakir
i naravno.....Svemoguća Seka će to sve preuzeti :)