Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP propada nepovratno a od njihove stranke se drugo nije ni ocekivalo nego da su uz dodika
Koalicija SDP-NS-SNSD bila protiv. Stvari su sad malo jasnije. :)
Nameti gradjana i radnika samo rastu. Uzas
Najbolji premijer od rata do danas. Stavite ga doživotno. Svaka čast Fadilaga u svakom slučaju si bolji od Peđe konjakovića i Srbine Pusić.
Vide uhljeba izvrazni uhljebski stranaka jadan je onaj kovas mora financirati paraziti.ljep pozz iz svecke u kojoj je jeftinija hrana struja i voda nego u bih.u kojoj sve stima a nema152ministarstva u kojoj politicar ide svojim autom na poso ili biciklom al zato imamo besplatno skolstvo i zdravstvo.
Mislite neradu???
najgori premijeru historiji federacije, sramota bosnjaka i svog naroda
Fadil da ima morala postenja, sam bi otisao koliko se izblamirao za vrijeme mandata, jos na to sve nista nije uradio. Metar auto puta nije napravljen, penzioneri u jos gorem polozaju, borci, studenti, privreda i sve veci odlazak mladih. Znaci nula poena i kao covjek i kao politicar
Najgori premijer u istoriji FBIH Fadil Novalic
@Bombonica2305 kratko ti je pamćenje. Sjećaš se Mustafe Mujezinovića :D