Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je trebalo davno... Ono: ako neces da postujes da si kuci, svoj na svom, rodjak onda ides u prinudnu izolaciju! Sve je bolje nego pustiti ove sto su izolovani i sto sire bolest da hodaju!
U KPD zenica, al jedino mi zao zatvorenika
Davno su tako trebali...gdje ces vjerovati nasem covjeku da ce se necega pridrzavati. Zbog sake neodgovornih nastradat ce citava BiH. I nemojte zaboraviti kazne da im pisete i objavite imena da znamo ko nam "radi o glavi"
To bar nije problem. Upropastili ste toliko privrede da mnogobrojne hale zjape prazne i samo čekaju da ih se napuni.
Vojna bolnica Suhodol?
Gdje god budu smješteni,opet sve ispočetka 14 dana.
Postaviti šatore na stadione i smještati pametne,,POLICIJA oko štaora i to je to.
Naravno , ali neka sami sebi snose troskove, posebno oni koji imaju gdje boraviti, ili jos bolje angazirati ih da rade volonterski i tako obezbjede za svoje troskove kada vec ne zele biti u kuci vec zele zujati..
Napokon vlada,ovaj krizni stab iz Konjica treba provjetriti.Kad ih tuze ovi sa liste (a bogami ima ih teskih nekoliko miliona) nece Konjic izaci iz recesije 10 godina zbog odsteta.Tko objavi neka se potpise punim imenom a ne da svi vracamo.Zapovjedna odgovornost
U zatvor, odmah!!!
Fino pokupiti sve koji krse izolaciju na jedno mjesto i drzati ih minimum 25 dana u izolaciji uz OBAVEZNU NAPLATU smjestaja .... hrane ... i 24 casovnog policijskog obezbjedjenja da ne mogu pobjeci ..... normalno uz to oderati im i kaznu ....... i ne treba puno pametovati za prostor ima zatvorenih hotela pod stecajem i koje kakvih praznih objekata
Prvi karantin je najvazniji, a to je drzavna granica. Suplja granica govori koroni "izvolite", i sve mjere nakon toga cini manje efikasnim. Da je u pitanju infektivniji i smrtonosniji virus... -Oko korone su razni faktori. Propusti koje smo napravili ne moraju biti presudni. Jos uvijek postoje velike sanse da ovdje ne bude puno zrtava.
Bravo Aljosa, treba ih smjestiti u kaveze u Pionirskoj!
Odmah Dodik i Novalić tamo jer oni krše zabranu
Pa trpajte ih sve u novi, završeni zatvor u Vojkovićima. Imaju sve uslove da budu kvalitetno zatvoreni.
Na goli otok
za takve tretman kao u 19 stoljeću za oboljele od lepre i tačka
Doslo mi je da sam uhvatim komsiju koji je neki dan dosao iz inostranstva i hoda vani kao da je bosna njegova, zvao policiju u Živinicama par puta oni ni da šrodju pored njegove kuce, a kamoli da ga privedu