Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima mnogo privatnih prostora namjestenih koji ubiru pare od drzavnih institucija... malo lutriju bih procesljajte.... da vidite gdje tu pare odlaze !!!
Drug moj kome je to u interesu? Jel možda SDA?
Vala i vakat je bio. SDP ubirao svaki mjesec 70.000 KM na ime prostora ukradenog od naroda. Zgrada koju zovu svojom je bila zgrada Centralnog komiteta, vladajuce strukture u doba socijalizma, sto ce reci, da je vlasnistvo objekta bilo drustveno. Prije 30 godina drustveno proglaseno drzavnim (nacinjen najveci kriminal), a zgrada CK "poklonjena" SDP-u. Kako?
Tačno, to je vlasništvo građana a ne jedne stranke, ali i to je dio političkih dilova u koje su uključene sve (jače) stranke, a drugi dio, ako su uzimali 70.000, sad će uzimati još više, jer je to bila dogovorna, a ne ekonomska cijena.
@suština a realna cijena 10 000. Kome ce oni uzimati? Neko ce iznajmiti oce prostorije? De ba, jedva su ih i ovima utrpali...
Hoće li se "institucije" FBIH napokon smestiti na trajne lokacije? Smejurija je ovo.
Treba li šta poklona na useljenje da se odnese?
Šta će SDP bez tolikie kirije??
Ovo je dobro, ide sad sjeca u korjenu politickih stranaka, kako je SDP prosao tako ce i sve seme SDA da se sasjeku kada neko dodje drugi, nema vise ne talasaj
nije skucen prostor neko nakotilo se vlade
Namjerno šaraju sa lokacijom, da narod, kada se već jednom odluči dignut na proteste, više ne zna gdje da se skupi.
treba SDP oduzeti sto su od drzave oteli
Najbolje da presele u KPD ZE, prvo nema kirije a od bijesa naroda ih dijeli zid visok 6 metara.
Najbolje je da se presele u RS
Uzmite najvecu zgradu eto vam sve
Pa kad su se prosirili kao epidemija postalo im tijesno
Dajte preselite se vise godinu dana unazad ovo nam vijest ccc
Idite sto dalje.I u RS amo treba
Tesko im je bilo gdje raditi.Da je nekako da plata ide a da se ne mora ni raditi
Treba njima dati Avazov toranj valjda im nebi bilo malo