Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebem im djecu
Novalicu to sastancenje je sminka za narod. Uvedi zakon da je krivicno dijelo ako se plata ne isplati zajedno sa svim doprinosima. Nije vise narod glup. Prati VAS!
Ako budes smio donijeti zakon o obaveznoj uplati doprinosa na plate,ja ti kapu skidam Novalicu.Ali bojim se da sam znas da bas ti podrzavas rad 'na crno!
koncept o uzgoju domace trave
Gdje nadju ove siljate glave da budu premijeri, bem ti drzavu!!
Kako se oni jarane prepoznaju izmedju sebe.Nisi bio na izborima pa bi vidio kako ti polukrezava svjetina sa kravljim vilicama sudbinu kroji.