Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasnimo, kasnimo uvijek i sa svime...
imas migrante imas kladionice, koje ce nedo Bog biti legla, jer ko kocka taj je i bolestan psihicki i nije drustveno odgovoran, jedino je dobro sto imamo stare politicare i nemaju gdje pobjeci
misilm da se nece moci dogovoriti..pa nije poveceavanje plate da se dogovore
Ima'l kakvih donacija za koronu da sta klepite?
Ne cujem ni baketa, ni dzaferovica, ni komsica a ni dodika da nesto bog zna rade povodom ovoga, izgleda njihova tematika je samo zavada naroda i plasenje ljudi :)
Fadile, vi samo nešto raspravljate i palamudite.... de nesto raspravite i odlučite u tajnosti, pa nas iznenadite
Nema jos Bakira zna li ko kad ce pasa solidni zajednicki izaci iz Trezora i ima li sansi da se to desi ?????
Polako ne hitit. Bil hajr.
Eto ko mi cemo nesto, sta drugi urade prekopiraj i to je to...
DANAS ??? Fadile N. bi trebao pitati svog doktora je li POŠAO ili DOŠAO !!! Možda će to tebi POMOĆI. ali nama sigurno NEĆE !!!
ovi su se pokazali pogubniji za ekonimiju od korone 😁
Kad danas, jutros, sabahile.
Ukinite porez na dobit za mart i april, sufinansirajte plate. To bi bilo dovoljno za pocetak ,jer sml svi u istim g....ima!! Ali podhitno znaci!
Bojim se da, nas je Korona vec shebala u svakom pogledu...
ah taj pogled u daljinu :)
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/ovo-su-mjere-koje-cekaju-cijelu-hrvatsku-na-ulici-necemo-smjeti-prilaziti-jedni-drugima-a-mjesto-stanovanja-moci-cemo-napustiti-samo-uz-dozvolu-1009256?utm_source=jutarnji.hr&utm_medium=widget&utm_campaign=linkerhanza
Sad će konstatovati da u svemu imamo rast 5 %
Najbolji nacin da se zastitite od virusa je da ga ne dobijete, dakle za sve ima rijesenje