Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RVI -DAO SVOJE ZDRAVLJE ZA BOSNU,SAD ME NIKO NEVIDI,BUKVAREVIĆ VRACA MOJE PAPIRE ZA LJEČENJE.A ON IDE NA IFTAR U TERME ,BUKVAREVIĆU OTKRIĆU VOJNE TAJNE ,PROMJENIĆU ISTORIJU BOSNE,,ĆEKAM DO KRAJA MJESECA,---061107162-IMAM SLIKE I TAĆNE LOKACIJE U SLUĆAJU MOJE SMRTI IDE NA RAZNE ADRESE JA SAM VEĆ SKRENUO,
Nisu borci, već plaćenici.........za svoju borbu traže pare
"Ako šta ostane kada sve potrošimo podijet ćemo borcima". a već smo potrošili 45 milijardi od akciza.
E sad još da se ima para . Jugoslovenski sistem je bio financijski mnogo strožiji pa propao ko konj kroz tanak led. NEK NAM JE BOG SVIMA NA POMOĆI !