Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjeo komunjara za kompjuter nije imao pametnijeg posla i napisao 10 komentara hvaleci sdp i niksica... jeste jadni al dzabe vam, narod vas je prokuzio i nikad vise necete dobit podrsku tog naroda
svaka cast za premijera
Bravo za Premijera i dio Vlade FBiH koji radi na rjesavanju problema gradjana ove zemlje, za ostatak koji se bori za fotelje nemam nista lijepo reci.
Premijeru svojim radom zatvaras usta ovih neradnika,koji se bore samo za fotelje.Divno je imati jednog takvog covjeka.Podrska.
Vrijeme je da istražni organi jednom za sva vremena stave tačku na istrage o stotinama miliona pronevjerenih i ukradenih maraka, posredstvom štetnih ugovora koji su sklapali i aminovali kadrovi SDA, poput primjerice ugovora o izgradnji sarajevske zaobilaznice i nezaboravnog SCT-a ili ugovora o dokapitalizaciji Energopetrola. Neka se okončaju istrage o sličnim mutnim poslovima koje su sklapali kadrovi SDA u BH Telekomu, Elektroprivredi BiH, Fabrici duhana Sarajevo, brojnim državnim institucijama i agencijama.
Pohvale za Premijera,to je osoba koja dosita radi svoj posao.
Očekujemo od SDA, ali i pravosudnih organa, da objasne građanima kako to da ljudi koji do prije deset godina nisu imali novca ni za autobusku kartu do Sarajeva, danas u najužem centru glavnog grada BiH imaju brojne stanove, kuće i poslovne prostore. Pozivamo ih da završe poodavno otvorene istrage o otimačini i uništavanju Energopetrola, Terminala FBiH, Feroelektra, Sarabona, Binasa, Energoinvesta, Pretisa, Vranice, Krivaje, Konjuha, Granita, Vitezita, Agrokomerca, Željeznica FBiH, KTK-a, Fabrike duhana Mostar ...
Da li smo se neadali da bi ovaj problem mogao rjesiti neko iz SDA,naravno da je opet tu nas niki na kojeg bacaju drvlje i kamenje a koji jedini u miru pomaze gradjanima ne osvrcuci se na zlobne jezike.Ma svaka cast Niki.
Dogovoreno je da Uprava i Nadzorni odbor “Konjuh” d.d. u što kraćem roku pripreme svu neophodnu dokumentaciju i upute zahtjev za odobravanje kredita prema Razvojnoj banci Federacije BiH.
Hvala Niksicu koji rjesava probleme napacenih gradjana..