Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo neka šala?
Nije šala, propo zakon slovenije a tako i hrvatske, ako oćeš njihovo državljanstvo onda se moraš odreć Bosanskog što je Nermin morao da uradi, jer da nije u radio došao bi mu posao u pitanje a i morao bi vize i poreze naknadno plaćati. Nakaradno.
@VratioSeValter Hahaha Cuj i Hrvatske!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Dacu mu ja svoje
More zamjena za nešto sa profila?
.........zašto mu ga davati kada ga se odrekao.....?
jake države i državljanstva.
puškaru ukrali biciklo ispred poste
ovome treba udariti zabranu ulaska u bih
Čekaj. jel se neko zahebava??? Ne kontam al fakat
Kakva je ovo glupost? Pa kako moze biti da Nermin Puskar nije drzavljanin BiH?
Po zakonu Slovenije morao se odreci BIH drzavljanstva da bi dobio slovenacko,
kome je ba ovo bitno? koga to interesuje? i gdje je rodjen i cije drzavljanstvo ima, i sta je vecerao sinoc ...
Kako su ovo lijepo nakitili "...umjetnik koji kroz svoj dugogodišnji kvalitetni autorski rad daje upečatljiv doprinos bosanskohercegovačkoj pop muzičkoj sceni, a njegov bogati opus, koji broji oko stotinu autorskih djela, zaveden je pod jedinstvenim ISWC kodovima u svjetskoj bazi autora." , ja sam pomislio da je Mocart rođen u Cazinu...
Prodajem bosansko državljanstvo. Može neko drugo pod račun uz moju doplatu.
P je li Muškar ili Puškar?:ppp
Kruškar!
rođen u Cazinu,a nema drzavljanstvo?
Kada i kako ga je izgubio?
E svašta..zar ne možeš jednostavno dobiti BiH državljanstvo zato što si rođen i živio 40 godina u BiH.
@redleon Pa ne moze ga onda ni traziti, jer ima slovenacki pasos, a Slovenija ne dozvoljava dvojno drzavljanstvo. Znaci, sad da bi trazio bosansko, morao se odreci slovenskog.
@redleon Pa šta ako si se odrekao...platio si za tu proceduru finu sumu...sad se odrekneš slovenskog, platiš ponovo i vratiš BH državljanstvo..u čemu je problem...izgleda moraš postati Halid mjesto Halida da bi povratio državljanstvo