Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi niste normalni...Što visi nek otpada,tržište će samo sebe urediti.To što radite je idiotizam a ne kapitalizam!
Nevezano za ovaj clanak BiH su uvijek pljackali od 15 stoljeca pljackace i dalje ko stigne i kako stigne. Nekad kada smo bili smo bili kolnija AU npr niko te nije pitao. samo sjece drvo vadi rudu natovari i goni za Bec . Danas isto tako uz blagoslov SDA . Samo podmazes SDA tockove i sve nosi. Jos nam jedino uzeli mezare mrtvih a i to ce doci na red kada zatreba arapima i drugima plac za hotel i kucu .
tacno. Kralj Tvrtko I je slucajno dosao na vlast i rasturi frajer od zadra do bara. bar luka je u njegovo vrijeme bila bosanska luka kao i flota brodova u jadranskom moru. ratnih brodova. ne daju nam da znamo. kad je on dosao na vlast stanje je bilo isto kao i sad, bosna satkana od banovina, jebala nas dubrovacka republika, ugari i vatikan. svako svoj car bio. pomeo ih frajer sve. reinkarnirat ce se Tvrtko makar jos jednom, kad tad.