Sjećanje na genocid u Srebrenici
0
Vlada FBiH: 11. juli proglašen Danom žalosti
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lily Slažem se da opće stanje u državi nije dobro i glavni krivci su političari ALI jeli uredu da bošnjaci samo zato što ih je više biraju hrvatskog člana predsjedništva, jeli u redu da SDP postavlja na vlast one stranke koje nije birao HR narod, nažalost na vlast su došli oni koji ne žele da živimo u miru i slozi nego da se svađamo i oni na tom zarađuju jeftine bodove, iako ni prijašnji nisu bili puno bolji, hrvatima je uzeto osnovno ljudsko pravo da biraju i budu birani
@gruđo apsolutno si u pravu, ja zaista postujem zrtve srebrenice, ali ljudi dragi vratiti ih nazalost ne mozemo, okrenimo se buducnosti, ne zelim svoje dijete odgajati u mrznji koja nista dobro nikome nije donijela u ovoj zemlji ni jedan normalan covjek nije slobodan, a ne samo hrvati i tu se gruđo sa tobom ne mogu sloziti.
Vidi se zasto se bore krmcine u federaciji. Zasto se ne bore za cijelu BiH? Dosta im sta su ugrabili? Stoka
gopsodo bošnjaci kada ćete vi prestati praviti od sebe najveće žrtve, poštujem srebrenicu i treba se sijećati ali treba se i okrenuti prema budućnosti i graditi ovu zemlju ali ipak ima još nevinih žrtava iz sva tri naroda i zašto bi hrvati tugovali taj dan kada su protjerani bošnjaci iz tih područja zauzeli njihove kuće po srednjoj bosni i posavini SMRT FAŠIZMU SLOBODA HRVATIMA
pokisnu ti sijeno mrs na njivu!
samo se vi zalite, niko vam vise ne vjeruje. hoce li doci i oni iz inostranstava sto su na spisku nestalih?
11 juli bosnjaci treba da slave....jer su tog dana napustili svoje kuce iz vukojebine Srbrenica u opancima, a sada su zauzeli srpske i hrvatske stanove po gradovima i prduckaju po internetu. Mrs stoko!
i u pm vi uvjek neduzni
i u rs je dan ali radosti ne yalosti
i vakat je bio...
...a u RS ce da \"slave\"..uobicajeno bez pijeteta prema neduzim zrtvama zlocina..