Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sve ostalo kao što je bilo osim što "je definisano da Vlada KS može donijeti odluku da se naplata na pojedinim uličnim parkinzima vrši 24 sata" , ali to ne smiju sada radi drugih problema sa vodom i sl... čim se to malo smiri ide parking na 24 sata a voda na 4 sata :)
Mogli su malo tolerantniji biti, 1 sat = 1 KM.
jos cekamo onih 8 milijardi da vidimo u sta su otisle ..
Klasicno mazanje ociju! Naravno da ce donijeti odluku da se naplacuje parking 24h u pojedinim ulicama! Upakovali su to lijepo,kao sto je kod Konakovica sve... Ustvari, sve je velika laz!
i sad dok opet izmijenjanju sve table s obavijestima, neces znati je li stara i nova i na tu foru mogu hvatati i naplaćivati kazne
Sat 10 KM. A vala smo i postali ovisnici o autu. Pogledaj samo na obali u dva reda parkiraju da im bude na oku. Hebo te auto ako ga stalno paziš. Parkiraj ga kod Muzeja i laganice u grad. Jel' mora biti sa tobom za šankom. Na kraju krajeva kad si gazda i vozaš auto od 30-40K onda plati k'o dingospo taksi.
Hmm prije je znalo iza osam biti marka kod Suda onaj parking, Jadranka parking, da li ovo znaci da to vise ne vrijedi?
Ovo za “O” i “I” zonu ko onaj fol za CRNSKI I GORSKI jezik ;) Ista, cijena, isto vrijeme, sve isto, ALIiiiiiiii ... ;)
Platiš 2 KM onome što radi na parkingu i nemoraš više ništa cijeli dan plačati.
Sve je vise ljencuga koji bi u wc isli sa autom pa jbg moze im se,,hvala Bogu nemam ovi problema opel pjeske na krace pute.pony na duge
Pa ja, tako je to kad imas švedski standard. Pa u najvećim metropolama se posle 23:00 h ne plaća parking.
Ipak nije 24 sata svi parkinzi. Dobro valja se malo obrukat.
Duplo vise no u Banja Luci. Masala.
jbg...veci standard.
@Japanska jabuka Duplo veci?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Balijska ekonomija marka po marka "na Carsiji". Dajte ba ljudi da se proizvodi to su pare na porezima