Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uslov za stipendiju prethodnih godina, redovan student, prosjek 7,5, visina ove stipendije je od 2006/2007
znači pare iz Rusije su vec u opticaju
Dvije milje nije malo. Ali odmah se vidi Radonciceva, Avazova, pa moze se reci i balijska logika kojom se automatski ova lijepa vijest pljuje i navode se argumenti da su ovo drzavne pare, da ovo pospjesuje daljnu korupciju itd. Zaista nevjerovatan narod od kog je ogroman broj onih oboljelih od zavisti.
ispravka: daljnju korupciju
Majorizacija hrvata na djelu. h**tp://www.zurnal.info/novost/20638/otidi-kod-borjane-na-razgovor-i-samo-izrazi-svoju-zelju
Brcko Distrikt je kao drzava u drzavi, puni love plate duplo vece nego u ostslom dijelu BiH
to je laz..
u zadnja dva dana..na trgu u centru grada..asim brkan i ibrahim jukan..bas sam hvala za kulturnu manifestaciju "savski cvijet" ahahahahahahahahahahaha..