Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A danas izjavljuju da su spremni djelovati u slucaju novih sukoba. Nista nije slucajno, nesto spremaju
@AragonSorab haha, budaletinooooo
Sto su vrijedni danas u EUFORU bili... to upozorava, to vjezba, to leti ....
@AragonSorab Sretnu se King Kong i Josip Broz Tito Tito: 'De si Kingže Kongže King Kong: 'De si Josipe Brože
... to kuha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo me zanima jel tako isto lete iznad gradova u Europi?
Bacite koju bombu na genocidnu tvorevinu.
Kažu da Vučić još nije izašao iz podruma.
OPASNOST I U SJEVERNOJ AMERICI: Zadnjih godina se tariguzisti (srpski ekstremisti) vrzmaju između Kanade i SAD u blizini brana hidroelektrana na rijeci Nijagari.
ovo je zbog rusije zele poslati poruku dzaba se prepirete
ovo erpiđi obara ko svraku. jazuk mahnitanje po havi. haj ba bježte pustite raju da kahveniše majmuni jedni!
M R Š ! !
Bake je garant vec u trezoru drhti ko kurban😂
hahhaaaaaaaaa
Vazduh trepti kao da nebo gori..
vazduh trepti ko da genocidna gori
hhahaha, kako smo mali i jadni, prvo puste da nas čete pokolju, stave embargo, pa puste da se branimo, pa zaustave rat, pa postave ove zlikovce da nas deru 25 godina, pa sad opet zveckaju njakim oružjem .. ma boli me ovaj moj q__rac, sutra da sve gori .. da derite moj stajling to može izdržati .. zapravo, nema šta da se pokvari
Prodje referendum o 9. Januaru, nista. Prodje zahtjev za reviziju, nista. Politicka prepucavanja svaki dan na nivou, opet nista. Pa sta sad ovi hoce i povodom cega?
ako ce biti rata da kupim brasna
sebijaaaa bjeziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Stigo Dodiku zrakoplov pa testira potrosnju..
šta nam se ovo poručuje?
sacekaj dva do tri mjeseca pa ces dozivit, a pripremi pasos ne samo ti vec i ostali ima da nas nema , Rusi.Turci i ameri lomit ce koplja na Balkanu , mozda kazem mozda malo kasnije u ljeto !!!
@jocker10 rusi nemaju muda a rusi nemaju para,., crna gora,rvacka u NATO, Bsona je podapisala tako da je to blizu,., jedno oni sa druge strane Drine ce da seru