Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čiste uniforme bez fleke, bez poderotine, rukavice bijele ko snijeg, beretke i naočale ko u manekena, puške bez gareži, sredzene frizure i osmjesi. A stvarnost je pocjepane uniforme, prljave od zemlje, baruta, hrane, krvi, mokre čarape, smrznuti prsti, sivo lice, upale oči ... Jbo rat, nek ga vode što dalje od nas. Nek povedu naše Nato i ruske jastrebove odavde, idite rokajte se bekani
Ti ne razumijes da ce ovdje puknuti prije nego i u jednoj Zapadnoj zemlji ili Rusiji? Nato vodi proxy rat sa Rusijom u Ukrajini, a iduce poluvrijeme je tuski proxy rat sa NATOM u BIH i na Kosovu. Cim zavrsi u Ukrajini pocinje kod nas. Krajem ove godine kad osude Dodika pocinje kriza a na proljece 2025 vjerovatno sukob. To su informacije iz obavjestajnih kanala.
@NATO1999 mogu mislit kakvi su to kanali kad ti to znas i pises na kliku o tome
Ovim vojnicima fali puno D vitamina.😂😂😂😂
Bit će kuknjave kad krene "Sibirski odgovor". Da ste sjedili s mirom i parili se u svojim saunama.
Ne obrijani i ne osisani, nema tu discipline i vojske.
ta ne moj mi kazti😉
Finski i švedski marinci, WTF??????
Da nema tenkova i dronova ova vojska ne bi nicemu slutila kao i izraelska
Jes kad im rokne sotonu nema tu iskrcavanja
Smiješno ovo izgleda, Putin ako kihne raznijet će vas
Da da, kao sto je raznosio Bahmut godinu i po i Avdiivku 2 godine. Dva grada malo jaca od Kalesije.
oj ublehe
ma lako je francuzima amerikancima njemcima i ostalim pederima praviti vjezbe i provokacije po zemljama blizu rusije....pa kad rusi krenu na njih oni ce im kao slati oruzije i davati moralnu podrsku...
Jako mudo i Finci i Svedani!?
Došli malo poslikali se i hajmo kući :)
bukvalno
Jel ovo Star-Lord na strani SveCke?
Btw. masovno naoruzavanje Evrope i redovne vjezbe mogu sprijeciti sirenje rata. Bilo bi dobro i da se odrzavaju zajednicke vojne parade po vecim gradskim centrima, tako se dize vojni moral kod stanovnistva ;)
Bolje da uvedu ZOI svake godine :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najjaci pakt na svijetu,Rusiju deru samo sa podatcima bez ijednog metka i vojnika na tlu Ukrajine