Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A JA SAM BAS JEDVA CEKAO OVU KISU U NADI DA CE SE POZARI BAR MALO SMIRITI, A KISA I GRAD PALI NA SJEVERU A DOLE SAMO BURA!! GREHOTA!!! P.S. ZASTO SE NEDIGNU SVE RASPOLOZIVE SNAGE IZ SVIH KANTONA GDJE NEMA POZARA I NEODU DA GASE POZAR U HERCEGOVINU?
najavljuje hidrometeroloski zavod kjametski dan...ja se spremio mislim ko da ide uragan...najavljuju grad kisu poplave...ma sta ti je...vise puta kazu evo konkretno u sarajevu 35 maximalna dnevna...j.bo majku ako i nije bilo 42...a gdje ce biti realni kad manekenke umjesto profesionalnoh hidrometeorologa vode vremensku prognozu...to samo kod nas ima
to se politicari, dodo tihi i kompanija ovdje prepucavaju a narod se prima :)
PA NEK SVE IZGORI KAD NEMAMO DRŽAVU NEK NEMAMO NI ŠUME... I VODU NAM ZATRZJTE MAMU VAM VAŠU.... NISTE U STANJU DA KONTROLIŠETE NEBO IZNAD BIH.... NEK SVE IZGORI
@cro ...samo se skotrljaj, do splita recimo...pa oslušni koliko ste \"omiljeni\"...radije bi šešelja ugostili :)
Pa jbm ti drzavu kad imamo 4 helikoptera,obratite se onda komsijama neka pomognu,jer nam je privreda vec ozbiljno stradala .
niste vi normalni, ljudi. svaki put kad citam vase komentare imam osjecaj da uvijek isti idioti komentarisu. zar nemate preceg posla nego da svaki clanak komentarisete i prepucavate se ko je hvrat ko srbin ko bosanac... ovo nema nigdje...
Svi smo mi krivi za ovo sto nam se desava. Ovo je zasluzena Bozija kazna. Mito, korupcija, nepotizam, nemarnost na svakom cosku, a narod suti i trpi. Niko da se otvoreno pobuni, da iziidje na ulice. Narod u Bosni i Hercegovini je toliko nemaran i pasivan da vidimo da sve gori oko nas mi nebismo repom mahnuli. Obicnih, koji jedva sastavljaju kraj s krajem, ali nazalost pasivnih ljudi u Bosni je najvise. Medjutim, niko da se pokrene. Mediji koji rade za politicare na vlasti ne prozivaju najodgovornije. Sto je najgore i narod na ulicama ispija kahve ili vise u kladionicama, a steta koja je nacinjena sa ovim pozarima je milionska, ako ne i preko milijardu maraka. Politicari zaradjuju hiljade mjesecno, a ne rade apsolutno nista. Zasto ne bismo pokrenuli da se politicarima zamrznu plate dok se steta ne nadoknadi i krivci za nemarnost, nerad ne kazne. Ali njih nema nigdje, sakrili se u misiju rupu. Dok god sutimo Bog ce nas kaznjavati. Kaznio nas je,opomenuo snijegom,susom i evo sad pozarom.
Kakav ba helikopter, nosi kantu vode koja ispari dok padne na zemlju. Jedino kisa da padne, ostalo nista
Šta ocekujete?Prolazim u Mostaru sinoć i u Jablanici ima dio koji se totalno zapalio u 11 sati sinoć sve govori vatra se vidi sa brda!! A niko ništa ne poduziima eto vam jezera tu samo jedan helikopter da prenosi uspjeli bi.Al kad nam je DRŽAVA U kur*u šta da ocekujemo?
Izgori pola DRZAVE ZA COVJEKA.. Narod zna da je sljedeci slogan na izborima: \" ZGARISTE ZA PRACOVJEKA\"..
Kako će drugi kantoni pomoći kad i oni imaju slabo opremljene vatrogasce, vatrogasna vozila iz 70-tih, da ne govorim o zaštitnoj opremi još uz slabo organizaciju i koordinaciju plus vremenske neprilike je i dovelo do ovog stanja.
gdje ste sad nacionalisti? Ša? Ne valja vam Rusija? Gdje ste sada?
Gdje je Turska pomoć sa naprtnjačama? Gdje je njihova bratska pomoć Sada se vidi u ovakvim okolnostima ko ti je prijatelj a ko ne! Hvala Rusiji na zakašnjenoj pomoć sa helikopterom! ps Bošnjak sam
Prolazim sinoć pored Boračkog kod Jablanice, ono je nevjerovatno. Brda gore tačno povrh grada... Izgledalo je kao neki vulkani sa fotografija...
Jel hercegovci misle da im igdje moze biti bolje nego u ovakvoj BiH? Ima li igdje da moraju dobiti poziciju a da nista ne rade? Cudi me da umjesto BMWova i mercedesa bijesnih nisu jedan kanader kupili.
@commi Ne brini. To su bile samo bivša YU koju je vaš idol Mesichi uspješno razyebao i i ova nakazna PiH koju će razyebati vaš idol Komsichoglu.