Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
maske raznoraznih čudovišta,ne vidim da li je iko nosio masku karadžića,mladića,dodika,čovića,izetbegovića i ostale klape
cijela tuzla jednu kozu muzlaaaaa ojhaa
Jedan od savremenih i profinjenih oblika farbanja i zaglupljivanja Bošnjaka! I naravno, glupi Bošnjo iz viceva nasjeda i dokazuje se "europejcem, civilizovanim"... a ovi mu se smiju i smišljaju nove viceme o njemu!
@Dope Neka se deru i jakare Brazilci i Italijani. Nemam nista s njima, to je njihova dugogodišnja tradicija. Ali neka meni niko ne namece svoje glupe slave i tradiciju.
@truts Prije će koza postati bik nego što ti postaneš iole pametan. Niko ovdje ne govori o pokrivanju žena. Još dugo godina ćeš ti biti glavni lik i junak u glupim vicevima o Bosancima (Bošnjacima) a sve na veliko zadovoljstvo tvojih egzekutora preko Save i Drine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
TUZLA,oličenje ljudskih sloboda i demokratije,svaka čast
E moj jadni narode zar vam je do toga a svi sute za pripadanje nase omladine
Ovaj sto stavio minus njemu dobro...
* propadanje omladine
sta je ovdje novo? Ovo se svaki dan tam moze vidjeti .. :P :P
Neka makar djeca malo uživaju, dok ih stari ne zatruju
Slika broj 4. pobjednik...