Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za posao koji radite i efikasnost! Jedino mi nije jasan slučaj 'brutalno pretučene žene' nađene u kadi. Jer nema šanse da obducentu to promakne. Nakon smrti. divnog dr Dobrače ostalo je nekoliko vrhunskih stručnjaka sudske medicine.
To je dio istrage i posljedica rascjepkanosti policije, sudova i sl. Zato se na nekim mjestima umješa FUP. Kad se pojavi osnov sumnje da nešto nije O.K., onda se umješa FUP. Kao npr. kod Amine Šabanagić i sl. Mislim da se nije radilo o fuli obducentra. Možda obdukcije u samom početku nije ni bilo ;-)
24/7 joj je radno vrijeme. Žena ŽIVI da otkrije ubojice,siledžije. Nije jednostavno sjediti ni na sudu, pogledati ubici u oči i kazati mu "Prema dokazima i MOJIM nalazima TI si taj". Pozz Elmice, i nek te dragi Bog nagradi za sve što si uradila i radiš. Tebe, Senu i sve oko tebe.
Ja sam biolog i zelim da radim ovaj posao, ali ne znam kako doci do ovakve pozicije :(
dzaba ti znanje i posao kad korumpirano ruzilastvo i sud nisu u stanju obicnog narkomana uhapsiti i osuditi
mogu reci da je jako zanimljiv ovo posao odn.struka😂😃😄
DA IM DRAGI ALLAH PODARI LIJEPI DŽENNET, A I OVOJ ŽENI SVE NAJBOLJE NA OVOM I BUDUĆEM SVIJETU.
Kara - na turskom znači crno, ili crn/a. Primjer: Kara-deniz - Crno more. Otud i prefiksi kod prezimena, u ovom slučaju Karahasanović. Ko hrišćana/kršćana, Karadžić, Karaklajić, Karamatić itd. Po nekim istraživanjima, ali bez čvrstih dokaza, prezimena koja su nastala ponovnim prelaskom sa islama na hrišćanstvo. Npr. Crn mu obraz, crna duša pa učini tako nešto i sl.
hercegovac koja si ti dalabu ccc hebo ti KARAgrožđe vamiliju dosadnu
pa zena prica price pokojnih ljudi i rasvjetljava sta se desavalo glupane!