Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juga je pobjedila variolu veru sa druže Tito mi ti se kunemo.
Smiluj nam se Boze doista smo gresnici...
@VelikaBH Jest,Jest..svi se pomamili..sve sto je prije 15-tak-20 godina ludo i ruzno ,sad je kul i lijepo..a,da ne spominjem medu-ljudske odnose..i razno-ne prrodne stvari..mogao bi do ujutro nabrajati koje!
Kihnu Suljo dva puta u dzamiji. Kaze hodza hajd kihni jos jednom pa da ti klanjam dzenazu
zbilja koliko je bitno stanje duha i moral neke druge osobe, za izgovor molitve svakog pojedinca ponaosob? I neko drugi,tamo negdje, kralj ili prosjak, hodza ili pop, licemjer i parazit to sto on radi i ne, sa nasim licnim/ individualnim odnosom sa Tvorcem? Sto/ko god bili ti ljudi, rekli su dobru stvar.. Molitva Kreatoru Svemira-Bogu. A bas je potrebno, istrest svijet na postavu zbog nekoliko tihih rijeci....
Ma pusti suplje ....ako papa nijecumolio za Italiju i oni sto kade po ulici i ostali ...vjera bi trebala biti individalna stvar ali kad pocne javno da se uplice u sfere redocno je problem jos veci
Nista ne radis, a umisljas da pomazes. Neprocjenivo!
Šta kažu vjerske vođe, smiju li se maske nositi i rukavice? Reko da nije kao sa kondomima.
Bolje vam je idite u boj protiv virusa, jer nije sve u molitvi, npr Allah kaže: "Zar ne vidiš one kojima je rečeno: 1.) ”Dalje od boja, već molitvu obavljajte i milostinju dajite!” A kada im bî propisana borba, odjednom se neki od njih pobojaše ljudi, kao što se Allaha boje, ili još više".
2.) "Licemjeri misle da će Allaha prevariti, i On će ih za varanje njihovokazniti. Kada ustaju da molitvu obave, lijeno se dižu, i samo zato dabi se pokazali pred svijetom, a Allaha gotovo da i ne spomenu."
Ostavljajte preko noci otvoren prozor. U sljedecih sedam, u vas jednog ce da udje dobrih sedam. 😇
Ova tema samo "traži čepa" Ko vjeruje vjerovat će i dalje ko ne neće i svako će imati svoje objašnjenje zašto nam se ovo događa. Manite se rasprava OSTANIMO U KUĆI!
Zasto nam ne kazete da li smo u Cistilistu? Purgatoriju? A'raafu? Niko nista nece da objasni!
@Libertino Jer jos ne znamo..a,kad saznamo i ti ces sa nama zajedno biti pa ces cuti.
Pametan narod svim silama navija i ceka da naucnici otkriju nove lijekove i vakcine. zatupljene mase hodaju okolo i misle da ih Bog stiti
Vjerske institucije koje beru ziv keš za sve i plus od drzave dobojaju novac, enormne kolicine novca a ne pomaziu i ne daju npr da se kupe maske, respiratori i sl su sramota ziva. Gdje je to propisano u knjigama pomozi. Ali bitnija su dobra kola vjerskih sluzbenika i kes od vjernika.
Amin Rejse..i da nam Dzuma namazi pocnu sto prije.
Baš će nam to pomoći