Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj događaj nema utemeljena u vjeri,niko nije hrabar u IZ da istupi i kaže da je novotarija,i kad ljudi sa strane ukažu na to oni nisu normalni ...da Allah olakša.
šta mjesec šabana, pa mi već imamo godine i godine šabana
ova noc ne postoji u islamu, sve predaje oko vrijednosti ove noći su slabe i izmišljenje.
@nijemalo500godina novotarija
zar nije 27.noć ramazana, ona kad se ispisuje sudbina. I zar sudbina nije vec ispisana prije rođenje čovjeka.
Bosanski obicaji koji nemaju utemeljenja u islamu, a Allah je vec zapisao nase sudbine to jeste ono sto smo uradili i ono sto cemo mi sami uraditi.
Lejletul-Kadr je noc sudbine!
Samo Allah zna sudbinu svakog čovjeka.
Pozdrav svim normalnim muslimanima i Bošnjacima iz Antverpena
AMIN..
Bošnjaci bi se trebali sramiti što su im preci prihvatili vjeru okupatora i skupa sa njima učestvovali u progonima , pljačkanjima i uništavanju kršćanske Europe uključujući i Bosanskog Kraljevstva i ubijanju kralja na kojega se sada pozivaju , ali oni se naravno ponose time .
@fbUser, najgori su oni koji drugima govore čega bi se trebali sramiti a ne vide dalje od vlastitog nosa😇