Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjeca li se neko party vistafon u zetri 2001 kada su nastupali dj tom novy, dj heaven i dj jason bay, zanima me da lli neko zna kako mogu doci do jason bay i njegove muzike, znam da me je tada dojmio i evo nisam ga zaboravila a izgleda kao da je u zemlju propao...Pa molim vas sorry ako nije na mjestu ova molba
stvaro je supr to sto ste uradili pijaca na pravom mijesto.i ovim putem pozdravljam mustafu
a bas neki dan kontam kako se nista ne desava u vistafonu i cudim se kako im se isplati imatu u posjedu nerentabilan objekat. i sad cujem ovo. barem ce biti vise posjetilaca.
stavi pravu stvar na pravo mjesto
steta dvorane...
e baa ovdje nema nikoga haaaa
ma, mislim, stvarno! ovo je samo kod nas moguce! odoh povratiti malo, pa se vratim:))
kapaciteti su jedno a ''mahalanje'' drugo..sve upropasti
To samo pokazuje koliko se ljudi sa ovih prostora posvećuju kulturi. Doduše, i prije nego se otvorio, Vistafon je bio osuđen na propast. Razne mahalske priče su se tu ispreplitale, tako da je na sve bačena ljaga i prije samog otvaranja. U svakom slučaju, sramota i za menadžment Vistafona i za grad Sarajevo.
Nishtafon je i prije bio pijaca... Nazhalost Sarajevo josh uvijek nema dvoranu za party-e...
na kraju nista im drugo i nije preostalo, kad god naprave neki party ili koncert dodju papci iz Buca Potoka i pomarishu se pa se normalnoj raji ogadio vistafon...valjda nece biti marisane sad kad bude pijaca :)
ma to samo kod nas ima! hahhah joj cuj pijaca.