Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Itekako sam ga vidio. Strah i trepet za sve zaposlene u općini u kojoj se mogu zaposliti samo podesni politički kadrovi.Kažu da je bio dobar i u ,,Šumarstvu\'\' koje mislim nisam siuran više ne postoji jer im je imovina rasprodana i raskrčmena.
A koji ce nam djavo seljaci iz provincija. Hajd da sta bude od njiha, pa da se stipendija isplati, neg to uglavnom potrose na ispijanje kafa, cigare i ostale zafrkancije, ni blizu stvarnom razlogu stipendiranja. Stoga, treba ukinuti sve stipendije, izuzev za one nadarene i izuzetno teske socijalne slucajeve. Ostali su zdravi, radi i skoluj se, ko sto sam i ja.
Ma RS je zakon, svaki mjesec stipendija od 100 km za deficitarne kadrove...
E nas nacelnik je posebna prica, takvog jos niste vidjeli, sta li smo mi Bogu skrivili?a stipendije, koje stipedije? odoh strebat..
sto bi davali. kanton sarajevo ce svima i smjestaj osigurat, i studij platit i stipendije dat. ne bi li kasnije seljaci mogli se nastalit u sarajevo i dodadno unistit ovaj grad
Ti bi se stipendiro, a ne ucio. Pusti se interneta i fataj se knjige, parazitu.
Per aspera ad astra
hahahhaa...pa nas je nacelnik opstine poznati zagovornik stipendiranja studenata....al covek skoluje dvoje u kuci pa valjda sve stipendije tu nestanu....jebiga